- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
A szomszéd oldalon írták le megfelelően: "Továbbra is káosz a Windows 10 kommunikációja"
Az a baj, hogy bármennyire is IT bulvár címszavak sajnos igaz, totál káosz az egész. A Mobil-tól az IoT-ig, az ingyenességen keresztül, gyakorlatilag épkézláb kommunikáció még nem volt 1x se... -
vicze
félisten
"or device in Windows Store" Ezt a részt nem igazán értem.
Mi az eszköz a Windows Store-ban?
Egy OEM kulcs-nál tök rendben van, de egy normál dobozos miért konvertálódna OEM OS-é?Illetve az le van valahol írva, hogy az Insider key az OEM kulcsnak felel meg?
"hat az a vm"
Akarod mondani, a VM-em és annak HW kulcsai lesznek az accountomhozkötve, mert az tök jó mert végtelen példányom van belőle. -
vicze
félisten
válasz
#10691584 #52 üzenetére
Engem ugyan nem érdekel, de MS az égvilágon semmilyen gátat nem fog szabni semmilyen telepítésének, egyszerűen nincs értelme és nem érdekük.
Akkor mi van ha gépet cserélsz? Semmi újratelepíted, a licence nem a géphez, hanem a MSA-hoz van kötve Insider esetében. 5-7éves gépek vannak otthon, és köszönik jól vannak.Van aki még ritkábban cserél.
-
vicze
félisten
-
vicze
félisten
Akárhogy is nézem az egész arra fut ki, hogy kb. minden Win10 szabadon használható/aktiválható lesz és vagy legálisan teszed vagy nem, ami kb. senkit se fog érdekelni, csak használják minél többen.
Meg ha megmarad az Insider akkor ott lesz a idők végezetéig a lehetőség, hogy felrakj teljesen legálisan a legújabb Windows-t tök ingyen minden következmény nélkül.
Értem én, hogy ezt nem mondhatják ki, de ettől még nagyon is ez lesz a valóság.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Insider Preview kiadást telepítő felhasználók is frissíthetnek végleges Windows 10-re.
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest