Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Miből gondolod hogy ezt feltételezem?
Ebben a témában én még egyszer sem nyilatkoztam meg sehol egészen egyszerű oknál fogva, nem értek hozzá annyira hogy a specifikációit alapul véve előre látni véljek bármit is ezzel kapcsolatban, találgatásokba pedig nem szívesen bocsátkozom.
A cikkhez tartozó hozzászólások feszegették innen-onnan ennek kérdését vagy lehetőségét, én nem.
Pusztán némiképp megkérdőjelezhető módon () az ominózus hozzászólásod egy részét ragadtam ki/idéztem, mert rengetegszer olvasom és már falnak futok tőle, egyébiránt semmi személyes csak ezt a Maxwell addigra sehol nem lesz hülyeséget már kidobja az immunrendszerem.
Kis túlzással az NV konkrétan begyalulta a dVGA piacot a Maxwellekkel, "normál" esetben is necces lenne egy ilyen kijelentés hogy mire a DX12 komolyabban jelen lesz már sehol nem lesznek ezek a kártyák, de egy ilyen sikerrel/darabszámban értékesített architectúra esetében finoman fogalmazva is égbekiáltó ökörség. -
Habugi
addikt
Ne kezd Te is kérlek, ennél sokkal okosabb és sokkal szakmailag hozzáértőbb vagy, szeretem olvasni a postjaidat topic függetlenül.
Meggyőzhető vagyok hogy 3év múlva indul a DX12 dömping csak nem lesz egyszerű feladat.
Az egész "koncepció" ott bukik akkorát mint Rottenbiller, hogy azon a feltételezésen alapszik hogy senki nem használ vagy vesz másfél - két évnél öregebb dVGA-t/architectúrát.Qrvasok Maxwellt eladtak idén, nagyon komoly hányadát adva a részesedésnek, mégis hova az úristenbe tűnnének ezek a kártyák jövő év végére vagy 2017 első felére és akkor most csak bő másfél évről beszélünk.
Akik nem képezik a kemény mag részét és nem cserélgetik a dVGA kártyájukat 1-2 évente most azok is nagyon nagy többségükben Maxwellt vettek a kimagasló teljesítmény/fogyasztás mutató miatt, olyan szépet villantott, ráugrottak mint gyöngytyúk arra a bizonyosra..
Náluk sem fog természetes úton lebomlani a gépházban az említett időszakon belül. -
Habugi
addikt
"Mire itt lesz a dx12 dömping már mindenkinek az aktuális generációs kártyái lesznek és sehol nem lesz a maxwell."
Ezt a hülyeséget honnan szeditek állandóan?!
Ha annyi hajszálam lenne ahányadik alkalommal ez a marhaság most elhangzott nem kopasz avatart választottam volna.
FHD-re kisebb kompromisszumokkal még mindig untig elég mindenhez egy nyomorult Tahiti, hány éves is?!Sehol nem lesz a Maxwell.., miért hova tűnik? Pascallá változik?
Még a boltokban is bőven ott lesz, nemhogy majd mindenki ész nélkül rohan lecserélni, hagyjuk már ezt pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest