Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Miből gondolod hogy ezt feltételezem?
Ebben a témában én még egyszer sem nyilatkoztam meg sehol egészen egyszerű oknál fogva, nem értek hozzá annyira hogy a specifikációit alapul véve előre látni véljek bármit is ezzel kapcsolatban, találgatásokba pedig nem szívesen bocsátkozom.
A cikkhez tartozó hozzászólások feszegették innen-onnan ennek kérdését vagy lehetőségét, én nem.
Pusztán némiképp megkérdőjelezhető módon () az ominózus hozzászólásod egy részét ragadtam ki/idéztem, mert rengetegszer olvasom és már falnak futok tőle, egyébiránt semmi személyes csak ezt a Maxwell addigra sehol nem lesz hülyeséget már kidobja az immunrendszerem.
Kis túlzással az NV konkrétan begyalulta a dVGA piacot a Maxwellekkel, "normál" esetben is necces lenne egy ilyen kijelentés hogy mire a DX12 komolyabban jelen lesz már sehol nem lesznek ezek a kártyák, de egy ilyen sikerrel/darabszámban értékesített architectúra esetében finoman fogalmazva is égbekiáltó ökörség.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest