- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
"Mire itt lesz a dx12 dömping már mindenkinek az aktuális generációs kártyái lesznek és sehol nem lesz a maxwell."
Ezt a hülyeséget honnan szeditek állandóan?!

Ha annyi hajszálam lenne ahányadik alkalommal ez a marhaság most elhangzott nem kopasz avatart választottam volna.
FHD-re kisebb kompromisszumokkal még mindig untig elég mindenhez egy nyomorult Tahiti, hány éves is?!Sehol nem lesz a Maxwell.., miért hova tűnik? Pascallá változik?
Még a boltokban is bőven ott lesz, nemhogy majd mindenki ész nélkül rohan lecserélni, hagyjuk már ezt pls. -
Olajka02
aktív tag
Ezt valahogy én is így látom.
Mindig mindenki a jövőről, meg arról beszél, hogy az NV mekkora szar, mert nem tervez előre, és elavult technológiai háttérre épít...stb.
De felteszem újra a régi kérdést EZ KIT ÉRDEKEL, mikor a mai játék szépen s jól futnak rajta.PL.: Star Wars B. Beta WQHD-n ultra grafikai beállítások mellett gtx 980-cal fix 60 FPS és szemkápráztatóan gyönyörű!!! (mai most megjelent és fejlesztett játékról beszélünk, nem egy 5 éves cuccról)
Kérdezem én még egyszer...
KIT ÉRDEKEL, hogy milyen az a rütvás architectura, ha engem a jelenben, azaz ma kiszolgál?
Rádadásul hangtalanul, melegedés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest