- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinser
senior tag
Pont ezt akartam én is írni. Vicces olvasni ennyi év után is a plazma mantrázást.
Láttam/látok én is otthoni körülmények között (nem olcsó, alsó kategóriás) Pana G20-at. Nem esek hasra tőle.
Sokszor említettem már azt a bizonyos vaktesztet: csúnyán elhasalt a plazma, senki nem azt látta jobbnak. Pedig ha tudták volna, hogy milyen technológiát néznek biztos vagyok benne, hogy akkor a plazma nyer. Érdekesen működik az emberi agy....Műszeresen mérve jobba a plazma, ezt aláírom. De azt a valóságban nem látni. Én nem szeretem, szerettem a plazma tompa színeit, nem szerettem, hogy nappal kompromisszumos a TV nézés. Nem jobb ránézni egy színekben tündöklő, csillogó képet adó kijelzőre (itt most nem arra gondolok, amikor valami durván túlszaturált)? Dehogynem. Az ablakon kinézve sem tompa színeket látsz. Ezt az emberek is tapasztalták.
A plazmának csak olyan emberek tapsikolnak, akik még most is a műszeres adatokat lobogtatják, hogy de lám, mennyivel jobb a plazma.El kell most már engedni szegény plazma kezét. Elmúlt, vége. Nem kell itt nosztalgiázni. A kijelzők szépen most már elfáradnak, még kevesebb lesz a fényerő, még tompább lesz a kép rajta. Szépen megjelennek a fekete csíkok, először csak egy kis vékony vízszintes, aztán egyre több és vastagabb.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Csúcsszett a tesztpadon: SUHD tévé, UHD Blu-ray lejátszó és 3D térhatású hangprojektor.
- PlayStation 5
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest