Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Mivel az általad linkelt szekció így kezdődik, hogy "Due to buggy hardware or drivers...", nem tudom h kell-e érdemben foglalkozni a felvetéseddel. 6-7 év alatt nem futottam bele ilyesmibe, pedig pár géppel monitorral volt szerencsém, szóval nem érzem túl általános problémának a dolgot. Másrészt a Valve akciója óta érezhetően többet foglalkoznak a gyártók a binugzal. Harmadrészt, ha pl ugyanígy buggy hardware driver okán valami nem kerek win alatt, nem vagyok benne biztos, hogy egy ilyen rövid bekezdéssel "cirkumveniálni" lehet a dolgot.
-
Jack@l
veterán
Ha buta vagy a linux konfigoláshoz, akkor nyilván nem azt kell használni, vagy alkalmazni egy informatikust, aki két perc alatt megoldja neked a beállítást aztán az életben nem kell hozáérned.... (jelzem nekem az utóbbi pár évben nem volt bajom se ubuntuval se mint-el, igaz szabvány FullHD-s a monitorom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest