- Milyen asztali médialejátszót?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Autós kamerák
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Áh, pont most akartam linkelni. De akkor itt a SteamOS oldala is.
Valami olyasminek néz ki, mint a ChromeOS. De remélhetőleg többet profitál a Linux ebből. -
Vesa
veterán
A hardver nem buggy. Pár éves, 27-es (1920x1080p) Samsungról van szó...A konfig i5, nVidia GTS 450-el...Semmi extra, de nem is valami turkálós cucc. Win XP/7/8 alatt semmi gondom vele. Bármelyik Linux disztrót teszem fel, a max felbontás 1024x768, 16bit, és semmilyen módon nem lehet állítani, kizárólag az említett terminálos hülyeséggel.
-
stopperos
senior tag
Ott (ouya és tv) azért működik, mert 1 féle rendszert kell támogatni. A desktop pedig nagyon szét van aprózódva (kernel verzió, X11 verzió, KDE,XFCE...).
Ha a steam azt mondaná, hogy fogom az Ubuntu LTS-t, kicsit átírom és kiadom az Ubuntu Steam Edition-t, amit én támogatok és kezelek és én frissítek, akkor nagyon szépen menne minden. Mert akkor lenne egy fix platform amire lehet fejleszteni, a játékosok örülnének, mert egy linuxszal biztos mennek a játékaik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 gamer laptop, i5-11400H, RTX 3050 Ti, makulátlan állapotban+ajándék
- SONY NEX-5N (SONY E bajonett)
- Samsung 870 QVO 8TB - keveset használt, 2026-ig garanciális - 100/100
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest