- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Rickazoid #176 üzenetére
A hozzászólásaim száma kizárólag egy dolgot mutat, a hozzászólásaim számát! Bár időm jelentős részét töltöm monitor előtt, az tényszerűen nem azzal telik, hogy fórumokban gyarapítsam a postok mennyiségét
De, hogy az érdemi részekhez is hozzászóljak...A topik eredeti témája az volt, hogy a Linux mint játékplatform, meghozza-e a nagy áttörést akár desktopon is? Én az egyszerű user szemszögéből írtam le két gyakorlati tapasztalatomat, mely témába vág, tehát nem trollkodás.
Mint írtam, többször futottam neki az Ubuntu, Mint, és más disztróknak -ha figyelmesen olvastál volna, nem érvelsz azzal, hogy tegyem fel ezeket-. Mindegyiknél gond volt a monitorkezeléssel!!!
Ismét a témához kapcsolódva, kérlek akkor magyarázd el nekem, mióta tekinthető felhasználóbarátnak az alábbi eljárás, egy nyamvadt monitorfelbontás beállításához?
https://wiki.ubuntu.com/X/Config/Resolution#Adding_undetected_resolutionsNem vagyok Linux guru és nem is érdekel -ahogy a windows sem-! Se nekem, se a felhasználók jelentős részének nincs ideje -és késztetése sem- arra, hogy használat helyett az idejét pocsékolja.
Olyan ez, mintha egy autó csak akkor működne megfelelően, ha néha szét kellene kapni az út szélén és zsigerből gyújtásvezérlést állítgatni órákon át, csak hogy végre tegye a dolgát és elvigyen A-ból B-be.
Egy oprendszer nem attól jó, hogy kvázi csak egy guru képes életet lehelni bele. Aztán ott a szokásos terelés azzal, hogy nem értenek hozzá a lámák...nos igen, mert nem is kell! Én 3D-zek, nekem ahhoz kell értenem (feltételezem, Te meg ahhoz nem értesz). Az oprendszertől nem várok mást, mint hogy működjön. A mérnök, a gépész, az építész CAD-ezik, ahhoz kell értenie és nem ahhoz, hogy az Xconf, meg mit tudom én milyen fájlok lelkivilágát ápolgassa, ha dolgozni szeretne végre. Ráadásul ezen az alapon ne vegyél autót, ha nem értesz hozzá és nem tudod kikapni belőle a motort a parkolóban...Nincs ilyen! Az oprendszernek működnie kell, és pont! Egy jó oprendszer stabil, biztonságos, és könnyen kezelhető kapcsolatot létesít hardver, szoftver és a felhasználó között.
Mindegy, témát én is lezárom...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Több típusú 1155 foglalatú alaplap, processzorral kedvező áron!
- ASUS TUF Gaming Laptop GTX1660Ti
- ÚJ Gamer PC - Ry5 5600, RX 6800 XT és 16gb RAM + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest