Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
Sok apró részletbe beleköthetnék, de most csak ezt hozom elő, mert annyira szúrja a szemem:
"Röviden, tömören az X széria az űrszimulátorok császára, a legprofibb és legkeményebb űrszimulátor, amit valaha alkottak és idén novemberben érkezik az új epizód a Rebirth."
Namost, ha "legkeményebb" űrszimulátor, akkor Orbiter, meg esetleg a kanyarban ott van a Kerbal Space Program. Mindkettő eléggé szűk rétegnek szól, hiszen valóban szimulátorok, még ha a KSP fizikája csak kezd közelíteni ahhoz a szinthez, ami már elfogadható.
Az X széria (bármennyire is szeretem) inkább árkád lövöldözős hangulat, noha igen, tudom, a Wing Commander és az X-Wing is űrszimulátorként van aposztrofálva. De szerintem a "szimulátor" szó arra kellene, hogy utaljon, hogy egy űrhajó valós viselkedését szimulálja, amire az X nem vállalkozik. Ettől még nagyon jó kis űrhajós játék, szórakoztató, nagyon jó poén a gazdasági része, meg minden, de nem szimulátor.
Szerintem...
-
válasz
huskydog17
üzenetére
Még pár:
ARMA3
Star Citizen (bár ezt lehet hogy átdobják PS4-re is ha később úgy lesz idejük)
Fortnite
X-Rebirth
Új Amnesia (amiből a Dark Crescent szvsz az egyik legjobb horror játék az elmúlt években)
Új C&C
Elder Scrolls Online
Hawken
Neverwinter
Torment: Tides of Numenera
Path of Exile
SimCity
Rome 2 TW
WildstarTudtommal ezek közül mind PC exclusive (bár lehet hogy 1-2 már azóta nem, de én spec nem bánom, ha jó játék, jelenjen meg minden platformon, örüljön neki mindenki)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Warzone
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Pixel 7 pro 128/8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest