- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
Új hozzászólás Aktív témák
-
no offense, de számomra a szimulátor megköveteli azt is, hogy benn üljek a pilóta/vezetőfülkében. Emiatt az orbiter ki is esett, a kerbalban talán van (vagy hackelnek) valamennyit. No de itt jön a többi. Lehet hogy más a fizika (bár egy soksok évvel a jövőben játszódó sci-fi játéknál simán lehet feltételezni hogy olyan rendszer legyen az űrhajódban ami kiegyenlíti a gravitációs hatásokat pl, és így gyk. fly-by-wire módon csak azzal kelljen foglalkoznod hogy mit akarsz elérni, és nem azt hogy hogy kell erre reagálnia a hajódnak), ugyanakkor az összetettsége mind világ, mind pedig gazdasági szinten szerintem is a legjobb űrhajó-szimulátorrá (!) avanzsálja a játékot... aztán majd jön a Star Citizen és meglátjuk lesz-e trónfosztás
Szóval lehet hogy fizikai szimuláció szinten nem szimulátor, de a european truck simulator sem végez folyadékszimulációt hogy játszható legyen, mégis inkább szimulátor mint arcade versenyjáték
. Ez is azt szimulálja hogy egy pilóta vagy, aki gazdasági és egyéb döntéseket hoz, miközben felderíti az űr eldugott vidékeit, vagy épp háborúzol, kalózkodsz, stb... ez nekem kimeríti a szimuláció fogalmát
-
ddekany
veterán
Az Androidot majd akkor keverjük ide, ha Ubuntun és társain (desktop disztró) pöccre mennek fel az appok a a Google Play-ból... meg úgy általában ha bármi hasonlóság lesz a felhasználó számára a két rendszer közt. Addig amíg két ökoszisztéma közt kb. a kernel az átfedés (egy darabig az sem volt annyira, eléggé elmászott egymástól a két kernel ág ha jól tudom), az Android népszerűsége nem segíti érdemben a desktop Linuxét.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Több típusú 1155 foglalatú alaplap, processzorral kedvező áron!
- ASUS TUF Gaming Laptop GTX1660Ti
- ÚJ Gamer PC - Ry5 5600, RX 6800 XT és 16gb RAM + GARANCIA
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest