- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bloomberg
tag
Nekem tetszik a chrome os koncepciója, de ez a lenovo nekem sem jön be.
A samsung chromebook-ját megvenném, de nekem azért kéne a magyar bill.kiosztás.
Vagy van rá, nem tudjátok?
-
HaJózsi
aktív tag
Helló!
Chromebookot lehet kapni Magyarországon, vagy csak külföldről lehet rendelni?'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
raidx
őstag
Bocs, de nem az MS adja ingyen hanem a magyar állam fizeti az MS-nek a licenc költségeit a diákok tanárok helyett. Nem régen ezt meg is akarta szüntetni a királyi tanács de rájöttek, hogy az isten is Windows-t használ és pláne iskolaév félidejébe nem lehet Linuxra átállni az oktatásba. Arról nem is beszélve, hogy elég életszérűtlen is a dolog mert a munkahelyeken (még az állami szférában is) Windows az alap.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
moma
őstag
amazonon a no1 laptop eladással a samu chromebook rendelkezik!! ez a magyarázat. nem csoda, ha más is próbálkozik.
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
Athanáz9
aktív tag
Nem szivesen szidom a LEnovót. Most sem. Adjatok kölcsön két hétre egyet, és meglátom...
Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Kashim
őstag
Kicsit durungnak tűnik chromebook-nak. Többihez viszonyítva legalábbis, pont a casual usereket nem nyeri majd meg ezzel a formavilággal, akiket a platform céloz. Meg úgy összességében fura volt ezt így elkövetni a Lenovonak.
-
lenox
veterán
Erdekes, hogy nemreg pont egy Brazos-os geppel kapcsolatban kertek meg, hogy segitsek, es volt rajta gyarilag chrome os. Mondjuk valoban nem hasznalta ki a hardvert, de akkor nem ertem, hogy ez hogy lehet. Acer valami volt egyebkent.
-
ngabor2
nagyúr
intel proci/APU, háttértár... és már mindegy, milyen oprendszer hatol fel rá.
-
sz.balazs.95
veterán
Akkor már inkább Ubuntus verziót csinálnának.
Az legalább ki is néz valahogy...[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Marhaság az egész: pont a diákok kapnak ingyenes oprendszert az MS-től, oktató programcsomagokat (CAD, stb) így számukra amúgyis az olcsóbb (oprendszer nélküli) gép a helyes választás. Az esetleg mégis hiányzó programokat meg "beszerzik", oszt' csá'!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Fr3eWar
őstag
Brutál hardvert egy gyík os alá. Taps taps taps--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest