- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Orange Pi PC SOC-kal ban már olcsó TV BOx is. Talán rá lehet tolni az porange Pi Linuxát arra is. Tény kiegészítők nem mennek hozzá, de van WiFi, SPDIF és USB port is.
-
-
Itt a link
PCM2704 USB DAC
Doboz nélküli olcsóbb, de ez izlésesebb. -
-
-
-
-
A 15 USD-hez csak ház kellne. Táp és SD kártya biztosn van a fiókban.
Hátha a fiam is kedvet kapna egy kis bütyköléshez és nam csak a játékokat tolná...Bocsánat a sok offhoz, a kiegészítők összefoglalását nagyon szépen köszönöm én is.
-
válasz
#79335424 #28 üzenetére
De köszönöm, hogy szóltán a WEb böngészőből indítható változat miatt, azt nem ismertem.
Van egy okosított 1. gen Atom passzív PC, majd megpróbálom a Tarr TV-t arról. (HD lejátszáshoz van benn egy Crystal HD kártya, a digitális hangkimenet meg egy drivert nem igénylő olcsó USB hangártyával van megoldva) OPENELEC is szépen megy rajta ha USB-ről bootolok. -
válasz
#79335424 #28 üzenetére
TVGo nem lenne jó nekem, mivel nem vagyok az előfizetőjük. Pont azért kellene a Tarr, mert Zegen ők szolgáltatnak kábel TV-t. Meglepődve láttam a rootolt eszközön nem megy a tarr TV app dolgot...
Márt csak azért is vagyok meglepődve mert a TESCO openDott táblám rootolt és simán megy rajta....sőt a mygica 1200 TV boxom is rootolt és azon is megy a Tarr App- az alagsorban is így van "TV" egy nem használt monitort okosítva.
Androidos TESCO táblán nincs lan, de a Mygican próbáltam a LAN kapcsolattal Exposeddel fake WiFit de nem ette meg a Tarr TV app. Meglehet szerncsém van és a Tarr apaim nem a legújabbak azért nem zavarja a rootolt eszköz.Láttam egy USB WiF-it hrdeti, hogy driver nélkül megy raspberry-n de nem részletezi, hogy Androis alatt is megy-e és hogy Orange pi androidján is megy-e az már tényleg kérdés...
Átnézve az Orange Pi specifikációkat
Jó a Oragne Pi PC mert olcsó (15USD) és a Plus mert mindent tud (SATA, WiFi, Gigabyte LAN), de az már drágább 39 USB (és még kell doboz, táp és SATA kábel minimum)15USD-s pont az ára miatt lenne vonzó nem akarnék újabb 50-100 USD-s TV Boxot
-
válasz
#79335424 #23 üzenetére
Miért mondod hogy nem igaz.... pl a Tarr TV app is csak WiFi-n megy, hiába kapna NET jelet eterneten nem veszi figyelembe... nem hiszem, hogyb a Tarr KFT foglalkoza a kérésemmel...ha jól emlékszem a HBO Go is WiFihez regszkodott de már nincs HBO előfizetésem)
Próbáltam fakeFWiFi-t de nem volt jó neki az sem...
A kis kütyü androidos TV Boxnak kellene a fiam szobájába, és ha ritkán TV-zne analog tuner helyett mehetne a TarrTV app. 15 USB éépen ideális lenne erre..Orange Pi-nél a sok változat a zavaró...
-
15USD-s cucc pedig felkeltette az érdeklődésemet, de Wifi kellene...ha más nem olcsó USB WiFi-vel, csak működne vele.
A plus már nagyon jó, SATA+Wifi, eMMc, de az 45 USD -
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Külpolitika
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Villanyszerelés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest