- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jövőhéten kerül a boltokba csak melyik jövőhéten kerül a magyar boltokba ?
-
denetol
csendes tag
Hali.Én épp kártya vásárlás előtt állok és gondolkodok,hogy maradjak amd mellett vagy vegyek 1 árban bar
átibb 980-at.1440p re tervezek ahol a fury elveri tesztekben a refencia modellt.Tudna valaki olyan linket adni ahol az asus fury megy pl 1 msi 980 ellen?Én nem igen találtam eddig.Előre is köszi a helpet. -
MODERÁTOR
Raysen es jackal. Most hagyjatok abba, ha bajotok van egymassal privatban rendezzetek le. Ne kelljen megegyszer visszajonni takaritani.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Bigemperor
senior tag
Akkor hát felvirradt a nap?...
Apa kezdődik... -
korion
senior tag
"3 kártyát vettek-vesznek mostanában ami gémer!"
980-980Ti-770 4gb-960!(utóbbi pár hónapban! )ameddig jobban állt a forint és "olcsó" volt a 280X-290 azokat vették!(én is)
az a vicces,h mindenki azzal jön,h drága és nem értik meg,hogy ez új technológia!(akárhová nézünk ez így működik)
megvan a monitorállványom,kb novemberbe meglesz a 3 monitor és nagyon fogom élvezni!(BI-BI-BI) ez csak úgy jött..
üdv!
Discord: https://discord.gg/DWzNeZZKcV - +3670-365-3097 csak viber!;)
-
Drizzt
nagyúr
Valószínűleg mocskosul drágák a Fury chipek, nem valószínű, hogy sok tartalék van az árukban. Igaz a nyák egyszerűbb, de a chip jóval bonyolultabb. A sima legalább egy vízhűtésnyivel olcsóbb. És amúgy is van olyan sejtésem, hogy a nyák költsége gyakran a gyártót terhelte, nem az AMD-t, de ebben tévedhetek.
I am having fun staying poor.
-
seolwon
tag
válasz westlake #216 üzenetére
Én ezt csak kérdeztem Jack@l-től, de ha szerinted idióták az engem nem zavar.
Szerintem meg lesz árcsökkentés, akár fogadni is mernék rá (meg egy kis driveres javulás is besegíthet). Az AMD-nél kitalálták ezt a prémium kategória dolgot (Fury és Fury X) de azért annyira nem lett jó egyik VGA sem, perpill mivel kevés van belőlük el tudják adni magas áron, később pedig árat kell csökkenteniük ha nem akarják hogy rájuk rohadjon a készlet.
-
Zorel
senior tag
-
westlake
félisten
De, megjelent. Kapni mondjuk nem lehet őket. Miért cserélnének helyet pár hónap múlva az ár-érték arány versenyben? Az AMD talán úgy dönt, hogy a sok éves fejlesztésért megelégszik 450$-ral az 550$ helyett? Azt meg végképp nem tudom elképzelni, hogy a 980 drágulna. Tehát marad az, hogy az AMD csökkenti a Fury árat. De elárulok valamit: nem fogja.
Ja, és igen, minden TX tualjdonos idióta. Akinek meg két TX-e van, az meg duplán idióta.#217: A "misi" a millió szlengje. Meg a Mihály becézett formája, de akkor meg nagy kezdőbetűvel kell írni.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
seolwon
tag
Meg sem jelent még a kártya ha jól tudom. De ha pár hónap múlva helyet cserélnek ár-érték arányban akkor is a gtx980 lesz az istencsászár... Itt ez megy mindig, valami hibát kell keresni az AMD-ben, miért zavar az ennyire ha valakinek tetszik?
Egyébként ezek szerint akkor a GTX Titan tulajdonosok is idióták?
-
Gainka
őstag
Azt irja: Vedd le a piros szemcsit, egy amd topikban. Egyszeruen nem tudom felfogni hogy ti mit kerestek meg mindig itt? Valami zavar csak van a kepletben mi? komolyan mondom tobb nvidias irogat itt mint aki amd parti. Nem kell nekunk bizonygatni piros szemuveggel is latjuk a teszteket
[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
válasz Raysen623 #204 üzenetére
Értem.
Akkor szerinted most az AMD diktálja a tempót.
Kiadja drágábban a közel azonos tudású és nagyobb fogyasztású kártyáját és mindenki tapsol.
Mondanám hogy ébredj fel,de Te nem is akarsz felébredni.Mindenki örül az árversenynek.A kérdés hogy aki bele van hajszolva az meddig bírja..
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Nem kérdés hogy nagyon jó kártya.
Viszont ha nem gyorsabb de drágább akkor azért nagy sorbanállást ne várjon senki.
Nem egyszerű a helyzete az AMD-nek.Sajnos a nagy tudású kártya előállítása sokba kerül.Itt az a kérdés hogy tudásból mennyit tud profitálni.Ha az Nvidia tudásához lövik be a játékokat akkor hiába a tudás ha nem használják ki.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
mlinus
őstag
Szerintem a jó ár/érték arány is tud dikálni. Lásd: HD 4000 széria. Vagy akár HD 5000. És ha jól tudom ekkortájt még elég jól állt az AMD szénája legalábbis a gpu piacon..
mondjuk itt a probléma az, holgy valószínűleg krva drága a Fury, és nehézkes a gyártás, szóval árrcsökkentésről még hónapokig nem lehet szó.
-
imi123
őstag
válasz Raysen623 #199 üzenetére
Hát kapkodás nem lesz ha teljesítményben 980 szintet hoz drágábban és nagyobb fogyasztással.
Ha árat enged az AMD akkor megint oda jut vissza ahonnan elindult.Nem diktál hanem rohan az Nvidia után.
Na majd talán jövőre sikerül nekik.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
Raysen623
addikt
válasz #72042496 #196 üzenetére
Az árak eleve csökkennek, amikor beáll a normális kereslet-kínálat arány. NV csökkentheti az árat, mert a) behozza máshol, b) már eleve sokat eladtak belőle és árcsökkentéssel tud mégtöbbet eladni. AMD oldalon van egy új jövevény, amiből jelenleg is kevés van kint a piacon. Őszre legkésőbb legyártanak ők is eleget és akkor fog az ára esni, feltéve hogy nem kapkodják el folyamatosan...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
törölt tag
válasz westlake #193 üzenetére
Lenne egyáltalán lehetőségük az árcsökkentésre? Ahogy nézem, ebben a GPU-ban 10%-kal több tranzisztor van, mint a TX-ben. Így gyártani is horror lehet, ennyiért eladni meg főleg az. Nem vagyok benn a dolgokban, de ennyiből én azt gondolnám hogy csak akkor fognak árat csökkenteni amikor az nVidia rákényszeríti őket, vagy amikor már tényleg nagyon telítődik a piac.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
vótmá?
ASUS Radeon R9 Fury STRIX 4 GB review @ TechPowerUp
a "performance per dollar" mutatót kivéve egészen jó lett
szerintem jónak tűnik..
-
Raysen623
addikt
Mi köze a vásárlási szokásaidnak a topichoz?! Te 30k-ért veszel VGA-t én meg max 60-ért vagyok hajlandó venni egy minél újabbat a korábbi 3-4 éves helyett. A Fury megléte igazából egyikünket sem fenyegeti, mivel nem fogjuk megvenni belátható időn belül. De legyen jelenleg az ára bármennyi is, a konkurenst sem fogjuk megvenni, hiába lett olcsóbb. Innentől kezdve nagyon izzadtságszagú amit leírtál, mivel továbbra sem tetted világossá miért is sokkal de sokkal jobb az NV megoldása.
A hardverapró meg nem csak miattad pörög, mert szerintem mindannyian szoktunk ott vásárolni.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Yutani
nagyúr
válasz Raysen623 #185 üzenetére
Nekem rohadtul mindegy, hogy a Fury/X vagy a 980/Ti a gyorsabb, sosem fogok ilyeneket venni, max amikor lemegy a használt áruk 30-40k közé. Utolsó újonnan vett VGA kártyám egy Diamond Viper V330 volt valamikor '98-ban. És nem azért, mert nem tudnám megvenni. Egyszerűen van egy értékhatár, amiért én a legjobbat akarom. Ezért veszek pl. egy 7870-et 30k-ért, semmint egy kategóriákkal gyengébb kártyát újonnan ugyanennyiért. És nem én vagyok az egyetlen, aki ezt teszi. Különben nem pörögne így a Hardverapró VGA szekciója.
Általában azt veszem, ami ár/érték arányban nekem megfelel. Már jó ideje AMD rendszerem van, mert általában azonos pénzért az nyújtott számomra jobb teljesítményt. És ha már AMD rendszerem van, akkor AMD kártyát teszek bele.
Ha 40k körül akarnék procit venni, akkor egy i2500k-t vennék, aztán meglátnám, hogy a rászánt pénzből AMD vagy NV kártyát veszek.
Szóval ki irracionális itt?
gbors + Jack@l: Akár úgy is lehet.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
Jack@l
veterán
Nyilván azért hogy mégjobban fogyjon. 20 dollár nevetségesen kevés "csökkentés" gyanánt, de mégis az egyszeri user ha azt látja hogy olcsóbb és jobban megy, akkor azt veszi.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
nagyúr
Csak tipp: Fury-t nemigen lehet majd kapni még 2-3 hónapig. Ha valaki úgy dönt, hogy ennyiért ez neki jobban tetszik, akkor várni fog, és semmire nem költ ősz előtt (aztán ki tudja, hogy nyáron nem költi-e el minden pénzét nyaralásra ). Szerintem ez a kis price cut a várakozókat hivatott megingatni, hogy folyjon a pénz, ne üljön senki rajta.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
balint107
aktív tag
Bízom abban, lejjebb szorítja majd a GTX 980 árakat. AMD kártyára én nem adnék ki pénzt, de ha megszorongatja a konkurenciát (sokak szemében), az csak jó lehet.
-
JanR
addikt
Igen ám, csak azt nem értem, hogy aki játékra vesz egy ilyen VGA-t, egy steril 0 dB-s szobába ül és hallgatózik? Sosem fogom ezt megérteni..
Ne vedd fel, nem feltétlen neked ment, hanem erre a zajos témára próbáltam reagálni. IDLE-be persze, legyen zajtalan/nagyon halk, de könyörgöm, mikor dolgozik? Egy autó is hangos ha forog a motorja.. De részemről ennyi elég is volt
Az meg tényleg dicséretes, hogy cserélik ezeket a kártyákat!
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz Malibutomi #178 üzenetére
Nem a tesztben szereplő kártyákra gondoltam. Egyedi 980-at már 420$-ért is lehet kapni. Ráadásul G1-et, ami szerintem jobb is, mint az EVGA SC. És nem is kell az USA-ba "menni".
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #178 üzenetére
Lesz az meg 450 $ is, csak 1-2 honapot kell varni.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
westlake
félisten
válasz Malibutomi #170 üzenetére
Oké, de a két kártya között van ~120$ különbség, ami bruttó 42.000 forint. Talán ez nem egy elhanyagolható információ, nem? Máris nem annyira gömbölyű a dolog.
#175: Hihetetlen, hogy egyik nevesebb oldal sem tudja feltüntetni azokat a szájbavert MHz-eket. Mondjuk miért is tennék, hiszen mit számít, hogy egy kártya 1300MHz-en, vagy 1100MHz-en megy?
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
-
jozsi
tag
Nem lesz ez rossz, na
Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''
-
törölt tag
Tetszik a bögrealátét.
-
törölt tag
Az a tesztelő pasi pont úgy néz ki mint előtte az a szőrös mikrofon
-
Raysen623
addikt
Jó kis teszt és egyértelműen fej-fej mellett halad a két kártya. De mi lesz ha majd lemennek 14-16nm-re AMD-ék is?
-
Raysen623
addikt
válasz westlake #167 üzenetére
Ebben igazad van, de a tesztelők azzal dolgoznak amihez záros időn belül hozzá jutnak. A linkelt tesztben pedig nem a zöld kártyákon volt a hangsúly.
Egyébként meg ebben a kategóriában a "kedvelt" megnevezés talán csúlzás, mert átlagjátékos nem vesz ilyen VGA-t.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz Raysen623 #166 üzenetére
Annak sincs sok értelme, ha csak referencia kártyákat tesztelenk. Látom nem érted, mire is próbáltam célozni. A piacon elérhető, populáris (vagy majd azzá váló) kártyákat kell tesztelni, nem egy bizonyos line-t.
Egyébként meg teljesen mindegy, hogy az AT tesztjébe szándékosan, vagy nem szándékosan nem kerültek be egyedi NVIDIA modellek. Az a lényeg, hogy nem voltak jelen.#168: Azt akarod mondani, hogy egy olyan oldal, akik tudnak szerezni STRIX Fury-t és Sapphire Fury-t, azok nem tudtak volna egy Gigabite 980 Ti G1-et intézni? Az előbbi két kártya nem is kapható (még), az utóbbi pedig több helyen is. Már bocsánat, de ezt nem tudom elfogadni érvként.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Raysen623
addikt
válasz westlake #165 üzenetére
Szokás szerint kiforgatod más ember gondolatmenetét, de csak hogy tisztázzuk: itt senki nem esett hasra semmitől, legfőképpen én nem. Egyébként meg általános esetekben ref vga-kat eresztenek össze, OC kártyákat ritkábban, de ha te arra izgulsz, akkor keress egy olyan tesztet és tárd a nagyközönség elé...ilyen eccerű.
-
westlake
félisten
válasz #45185024 #163 üzenetére
Én pedig nem is tettem szemrehányást amiatt, hogy milyen tesztet linkeltél. De ha már linkeltél egy tesztet, fontosnak tartottam megjegyezni, hogy egyáltalán nem értek egyet azzal, ahogy teszteltek. Elvégre ez egy fórum, vagy nem?
#156: Jelen esetben egyáltalán nem érdekelnek az FPS-ek. Én arra az egy részre reagáltam. De ha már így megemlítetted, akkor én is megemlítem, hogy számomra onnatól érdektelenné válik egy teszt, ha azt látom, hogy csak referencia kártyákat használnak. És az most teljesen mindegy, hogy melyik oldal kátyáiról beszélünk. Én nem fogok hasra esni attól, mert az oldal telején az AnandTech felirat szerepel. Ti nyugodtan tegyétek azt.
"Fordított esetben is ugyanezt csinálják."
Ha te mondod.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
törölt tag
válasz westlake #159 üzenetére
West én most ezt nem Nvidia összehasonlításra vágtam be, elolvastam vagy 10 tesztet és ez részletezi legjobban a 3 fury Pro kártya közötti eltéréseket. Márpedig nagyok vannak. Engem ez a teszt akkor is érdekelt volna ha egyetlenegy Nvidia kártya sem lett volna benne.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz schwartz #160 üzenetére
Ki szerint a legprofibb? Szerinted? A profi szó számomra nem összeegyeztethető egy olyan oldallal, ahol az egyik oldal egyedi hűtésű termékét hasonlítják össze a másik oldal referencia hűtésével. Lehet, hogy ez számodra a profizmust tükrözi, de számomra valami egészen mást.
#161: Ha a hangsúly a Fury hűtésén volt (ASUS, Sapphire), akkor miért is kellett betenni NVIDIA kártyákat a tesztbe? Ott van a Fury X és néhány másik AMD kártya, amihez hasonlíthatták volna őket.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
törölt tag
Voltages
1.212v Fury X
1.169v Asus Pro
1.188v Sapphire Pro
1.212v Sapphire Pro OC
Sapphire meghúzta azt a lépést hogy a feszt nem csökkentette az OC kártyán !!! és emiatt rengeteg helyen 2 fsp re megközelíti a Fury X-et.
Persze ennek fogyasztás oldalon ára van de szerintem nagyon ügyesen lavíroz ez a cég és Asus ára alatt adta ki az OC -t is amit erősen ver mindenhol. Akinek van erősebb tápja én mindenképpen ezt ajánlom abban az esetben ha a DVI csatlakozó nem létfeltétel.
Csak azt az egyet nem tudom honnan a fenéből fogok OC-s Sapphiret venni mert még a sima is ritkaságszámba megy az OC ről meg azt irják ritka lesz -
Paul119
addikt
válasz Raysen623 #152 üzenetére
anno nekem is volt 6950em (vtx bloe ) de x4 965 mellett mar keves volt az 550es csíftek akkor nálam nem volt valami okés mivel hiaba cibaltam el a procit 4ghzig 570hez képest jó 20fpssel kevesebbet kaptam
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Raysen623
addikt
-
Raysen623
addikt
A folyamatos maxwell "verés" (fogalmazzunk így) csak nektek fontos....mindkét kártya esetében az eredmény ugyanaz, mivel nem megy a játszhatóság rovására...hacsak nem fps huszár valaki, de annak meg semmi nem elég jó. Erősen kétlen, hogy az az ember aki AMD-t vesz csak és kizárólag az igéretek miatt tenné...mintha bármit is számítana. Mindenesetre a sok nvidiás ember gondolom ismét radeont venne, ha netán ismét az kerülne az élre az fps hajszában...vagy akár az intel készítene egy ilyen VGA-t. Szóval az érveidet egy pálmafa is megdönti...
"Nem szarozza itt senki az AMD-t,csak néha felhívja a figyelmet az ígéretek meg nem valósulására." - aha persze, kb minden egyes topicban ragozzátok ezt....
-
Paul119
addikt
Nem vagyok fun az más kérdés hogy 570et használok, illetve a tabom is nvidias de volt nem egy amd kártyám is , nem hozta azt a szintet amit el vártam tőlük egyenlőre ez kielégíti az igényeim (max Payne 3,wot , bf3) mellesleg ezért a kommentért kár volt új nicket regszitrálni
Raysen623: Ha győri akkor jöhet
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
imi123
őstag
válasz #94257664 #140 üzenetére
Itt sok Nvidiás embernek volt már Radeon kártyája.
Had szóljunk már azoknak a kedvérét akik mindent egyből elhisznek.
Tudom hogy van egy réteg aki akkor is AMD-t venne ha az Nvidia 2 X gyorsabb lenne.Mivel ez egy szakmai oldal sok ember minden cikket készpénznek vesz.Tudom mert én is ilyen voltam.
Én már nem hiszek az ígéreteknek.Hozzá teszem nem a cikk író hibája hogy az ígéretek elmaradnak.Nem szarozza itt senki az AMD-t,csak néha felhívja a figyelmet az ígéretek meg nem valósulására.
Egyébként tényleg jók az új AMD kártyák,de ez nem Maxwell verés!
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
Z10N
veterán
Tovabbi kepek es diak. Amugy a Nano-rol valakinek tovabbi infoja?
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Jack@l
veterán
válasz Raysen623 #141 üzenetére
A vicc majd az lesz, ha kijönnek októberben a harmadik negyedéves eladási számok (meg elég objektív is a kártyákat illetően)
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
törölt tag
Nem gondoljatok, hogy a flame es a szardobalas gyerekes?
Nem rossz kartya, egy kicsit jobb arral jo vetel. -
Paul119
addikt
válasz electrodoki #136 üzenetére
nem ugat senki (max te) inkább úgy mondom hogy mindig az kiabál akinek a háza (amdje) ég
Sontir Fel: Metált is
[ Szerkesztve ]
-
electrodoki
aktív tag
Ez egy AMD cikk, miért jön ide a sok zöld ugatni?? Hihetetlenek vagytok baszki...
"A lét határozza meg a tudatot! Ha megiszom a lét, elszáll a tudat!" /Hofi Géza/
-
Robert07
aktív tag
Lesz egyáltalán belőle referencia hűtős, vagy olyat nem is csinál az AMD?
Nem mintha bárkinek is hiányozna. -
arn
félisten
Sebessegileg teljesen rendben van. Kar, hogy tdpben lotavon kivul... Johet a nano ha mas nem, lenyomjak a 980 arat.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
paperboy
senior tag
válasz Sontir Fel #129 üzenetére
Persze, most próbáltam, 200 Mhz-et húzva 30mp-cel gyorsabban kész a kávé
-
törölt tag
válasz Sontir Fel #129 üzenetére
Én nem próbálnám, állítólag alapból is 100 fokra fűti a vizet.
-
torma1981
veterán
válasz Venyera7 #117 üzenetére
Ez így lesz tuti. Felesleges is lenne. De az minimum 1 év ha nem több mire kiadónak egy normális játékot. Ez marha sok idő. Ki tudja addig milyen lesz a kártya ereje. Addig meg a konkurencia is kitalált valamit. Majd akkor visszatérhetünk a témára. Addig felesleges találgatni.
-
Raysen623
addikt
válasz Dr. Akula #111 üzenetére
A logikád ott hibázik, hogy attól mert PC-re nincs jelenleg sok DX12-es VGA, attól még konzol oldalon valószínűleg gőzerővel folyik a fejlesztés. A DX12 nem csak és kizárólag PC oldalhoz kell tudtommal, viszont olcsósíthatja a portolást...Erről mindig megfeledkeztek két prekoncepció kiagyalása közt.
-
oliba
őstag
PCLab tesztje. Tudom lengyel, meg gagyi, de legalább van 980 G1 benne
Az viszont eléggé érdekes, hogy tuningnál a memória-órajel emelésére jobban reagált. Legalábbis 6% Core clocktól nem kéne 8-10%-ot gyorsulnia
[ Szerkesztve ]
-
válasz Venyera7 #101 üzenetére
De erted, megveszel ma egy kartyat bazi dragan, amit csak 1-2 ev mulva tudsz hasznalni igazi erejevel (+eros szkepticizmus on), mikor 2 ev mulva ugyanazt a teljesitményt feleennyiert megkapod...sok logika nincs a penzugyi reszeben. Allithat AMD amit akar, menjen jobban ugyanannyi penzert, es akkor vinni fogjak, ha nem akkor csak egy furi kartya marad
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Dr. Akula
félisten
Mantlet hány game támogatja? Pedig már kint van egy ideje. Ezt se fogják elkapkodni. Amíg csak 1-2 embernek van DX12-es kártyája, addig fejlesztő nem lesz amelyik írna rá gamet. Majd ha elterjed a középkategóriában is. Egyszerű matek 1 vásárlónál jobb az 1 millió. Progi nélkül meg semmit nem ér a technológia.
-
westlake
félisten
válasz Bigemperor #104 üzenetére
980-at jóval 550$ alatt is lehet kapni az USA-ban. A Fury itthoni ára 159.000 forint + ÁFA, ami majdnem annyi, mint a kezdő ára (550$) átszámítva forintba. Nincs ebben semmi bonyolult. Az, hogy ilyen keveset ér most a forint, nem a gyártók hibája. Itthon lehet venni 980-at bruttó 150k alatt is, ami átszámítva ~420$.
Magyarul a 980 és a Fury között van minimum 100$ különbség.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Dr. Akula
félisten
"a Radeon R9 Fury X-ben landol, amelyből ugye csak vízhűtéses referenciamodell van"
Ami nagy hiba. -
Bigemperor
senior tag
Én arra leszek kíváncsi, hogy mivel külhonban a 980 árán adják ki (549 dodo), itt mikorra sikerül azt a szintet elérnie. Mert, hogy drágábban startol, mint a mostani, már jól használható custom 980-asok, az tuti.
-
westlake
félisten
Biztos nem írták még le párszor, ezért leírom én is:
Honnan tudjátok, hogy a jelenlegi VGA kínálat lesz a DX12 elterjedésekor? Sehonnan. Csak tippeltek. Mondjuk az igaz, hogy "játszattok" a 3DMark API Overhead tesztjével.
Egy jelenlegi terméket azzal hirdetni, ami csak a jövőben lesz, elég vicces. A kétségbeesett szó mondjuk találóbb lenne.#102: Jah, majd az AMD valamelyik kártyája birokra kelhet akkor a Pascal-lal.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Venyera7
senior tag
Azt mindenki maga dönti el,hogy mikor vesz új kártyát!De,ne feledjük el dx 11 már a múlt ABU már kifejtette,hogy miért!Már nem dx 11 alatt kell jól teljesítenie ezeknek a kártyáknak, hanem dx 12 alatt!
Kitudja talán nem alaptalan az AMD azon állítása,hogy Titan x verő!Ők valószínűleg tesztelték a kártyát dx 12 alatt és lehet ott tényleg jobban teljesít,ezért nem viszik le az árakat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- MSI Amd Radeon RX 5700XT Videókártya 6hó jótállással/számlával
- HIBÁS! Gigabyte RTX 4090 WINDFORCE V2 24G Videókártya - Alkatrésznek
- ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB GDDR6X Videokártya
- Gigabyte RX 7600 GAMING OC 8G Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest