Hirdetés
- Projektor topic
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Plazma TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Deca Sports-ban van paintball, azt mind a szaksajtó, mind pedig a mezei userek lehúzták teljesen.....(1.5/10 pontot kapott általam korábban linkelt oldalon....)
Ebben van tán snowboard meg tenisz is, de valami kínkeservesen siralmas a próbálkozás
Reméljük 2011-ben elkápráztatnak minket, legalábbis azt ígérték, hogy "we’ve got a line-up of Kinect games that will blow people away."
-
pzstm
titán
állítólag sárkányrepülésen kívül mindegyik felejthető (pedig síelés kimondottan jól kivitelezhető lenne, mondjuk Sonic Free riders demo is 10 percet bírt nálam)
És mint tudjuk nem a hardware-el van a baj, amire kitűnő példa akár a your shape akár a dance central (ami félelmetesen pontosan követi az egész testedet), de a Kinect sports nagyszerű
Én egy jó minőségű teniszes játéknak illetve akár egy síelős/snowboardos játéknak is nagyon tudnék örülni
-
pzstm
titán
szerencsére azt nem is szereztem be. (máshol is valóban lehúzták)
Anno terveztem a motion sports megvételét, de szerencsére találtam egy Komplett User Review-t róla és nem tettem meg...nagy szerencsémre
ITT találhatsz mindegyik Kinect játékról (vagy szinte mindegyikről felhasználói értékelést, leírást. Nagyon korrektek, hasznos szerintem.(Illetve nekem nagy segítségemre volt, hogy BGS-en személyesen is kipróbáltam jópárat
)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy ideje terjed a pletyka, amiről nemrégiben a BBC is beszámolt, az MS cáfol.
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest