- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok a kinectet össze lehet hangolni PC-vel is?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
sziasztok! vettem egy barátomtól xbox 360-anat és hallottam a három ledes hibáról.
azt szeretném kérdezni, hogy mennyi idő folyamatos játék után melegedhet túl?
és plussz hűtéssel ez megoldható?-.-"
-
-
Microsoft officially responded to the numerous complaints about Kinect causing damage to the old xbox, they said:
"Kinect was designed to work with every Xbox 360 sold to date. There is no correlation between the three flashing red lights error and Kinect. Any new instances of the three flashing red lights error are merely coincidental."
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Én is nagyon várom már az újabb komolyabb játékokat. A snowboard melett ugyanúgy eltudnék képzelni még egy tony hawk gördeszkázást is.
-
Deca Sports-ban van paintball, azt mind a szaksajtó, mind pedig a mezei userek lehúzták teljesen.....(1.5/10 pontot kapott általam korábban linkelt oldalon....)
Ebben van tán snowboard meg tenisz is, de valami kínkeservesen siralmas a próbálkozás
Reméljük 2011-ben elkápráztatnak minket, legalábbis azt ígérték, hogy "we’ve got a line-up of Kinect games that will blow people away."
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Igen, az meg sajnos nagyon unalmas. Én egyáltalán nem élveztem.
A Sonicot lehet megszerezem, ha sikerül cserélnem, bár igazán az se tetszett a fiamnak, pedig imádja sonicot.Pontosan, itt a játékok vannak rosszul megírva. A your shape az vmi iszonyat jó, és pontos. Még az Adventures is elég jó lett szvsz, egyedül a labdás laggol jobban, de azt is meglehet szokni.
Tenisznek én is örülnék, egy jó golfot is szívesen játszanék.
Nem tudom melyikbe van a paintball, meg darts, de azok is játszhatatlanok, felidegesítettem magam rendesen rajtuk. Még talán a patkó dobás az amivel el lehet szórakozni, meg az íjászat. Viszont mikor ketten akartunk patkót dobálni megszenvedtünk vele, nem nagyon tetszett neki a 2 játékos mód.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
azér-azér' nem zörög a haraszt.
a kölöknek volt egy xenon-os box-a kb 4 évig, amikor tavaly jött a banhullám, ez is megkapta és az uj fw ami rákerült nem szabályozta a ventillátor fordulatot csak alapon pörgott. sok fagyás után derült ki, és akkor került rá egy külső szabályzó.
aztán a procija pont jó széria volt a jtag hekkhez, igy átrakattam egy uj falcon-os lapra biztos ami biztos.
-
állítólag sárkányrepülésen kívül mindegyik felejthető (pedig síelés kimondottan jól kivitelezhető lenne, mondjuk Sonic Free riders demo is 10 percet bírt nálam)
És mint tudjuk nem a hardware-el van a baj, amire kitűnő példa akár a your shape akár a dance central (ami félelmetesen pontosan követi az egész testedet), de a Kinect sports nagyszerű
Én egy jó minőségű teniszes játéknak illetve akár egy síelős/snowboardos játéknak is nagyon tudnék örülni
-
Mielőtt megnyitottam a cikket, arra gondoltam, MS hiba, hát ezek az életben nem fogják elismerni. És tessék. Lottózni kéne a héten.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
szerencsére azt nem is szereztem be. (máshol is valóban lehúzták)
Anno terveztem a motion sports megvételét, de szerencsére találtam egy Komplett User Review-t róla és nem tettem meg...nagy szerencsémre
ITT találhatsz mindegyik Kinect játékról (vagy szinte mindegyikről felhasználói értékelést, leírást. Nagyon korrektek, hasznos szerintem.(Illetve nekem nagy segítségemre volt, hogy BGS-en személyesen is kipróbáltam jópárat
)
-
szerintem csak elővették a régi falcont, meg a többit, mert van benne újra kihivás, erre elpatkoltak.
vagy annyit játszottak az élmény miatt hogy leolvadt a chip.
kiváncsi lennék hogy a jasper meddig bírjaAz elmúlt 20 év legjobb Tankcsapda refrénjét a Krúbi írta.
-
valaki eladhatná nekem a slimjét
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
-
válasz
doktordrog #35 üzenetére
A dance jó. csak kcisit nahéz. vagy csak nekem ?
első 5 perc után én feladtam. viszont a játék teli van top slágerekkel
-
Annak érdemes venni kinectet aki fogyni akar, és ezt még élvezed is
-
-
Nem csak hogy fárasztó hanem valójában ha jól csinálod még izzasztó is lehet.
-
válasz
doktordrog #30 üzenetére
Kinect Sport, Dance Central, Your Shape
E
Illetve "ingyenes" mivoltához képest az Adventures is meglepően jó és fárasztó is persze
-
válasz
doktordrog #30 üzenetére
nekem a Kinect Sports jött be idáig az egyik legjobban. De az autós egyébként élőben játszva nagyon jó kis izgalmas játék.
-
válasz
doktordrog #30 üzenetére
Család vélménye alapján:
Kinect Adventures
Kinectanimals
Kinectsports
Your Shape
Mell B
EA sports active 2Táncos is jó az egyik, a másik sajnos nem igen érzékel.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
Eddig még nálam nem jött elő, pedig mióta meg van a kinect jóval többet megy mind2 gép.
Kacsa az egész.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
A régi Xbox360-okat az évek teszi tönkre, nem a Kinect. Ezeknél csak idő kérdése, hogy előjöjjön az RRoD.
Hörcsög Powa'
-
válasz
doktordrog #25 üzenetére
nekem gyakorlatilag az összes game megvan hozzá. nagyon jó cucc elég profin érzékel.
De megkell jegyeznem hogy tényleg nagy hely kell hozzá. nekem sikerült már öcsémnek úgy a lábába rúgnom egy játéknál hogy 1 napig alig tudott állni.
játékokról pedig annyit hogy szerintem függ attól hogy ki adta ki a játékot. az én észrevételem szerint amit a microsoft dobott piacra azok nagyszerűek és igazán kompatibilisak vele és a kinect jól össze hozza a mozgást a töbi játékkal azért voltak gondok.
de előbb utóbb még jobbak jönnek majd ki úgyis -
-
A kinect szuper találmány az RRD pedig a leolvadó chip miatt volt nem?Ha meg így igaz nem hinném hogy több hőt termlene mert egy plsuz usb kábel lóg ki belőle a kinect miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Az gyilkolja, ha bekapcsolod.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Ez hülyeség. Nekem is régi van és gond nélkül működik. Ennek a néhány darab meghibásodásnak semmi köze a Kinect-hez...
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
nem tudom miért döglene meg a kinect-től
Skizofrén vagyok, és én is...
-
válasz
Neil Watts #13 üzenetére
Ja, sony-nak ez a legnagyobb problémája most
-
-
kapeti07 Ja, vagy tegyél bele vízhűtést!
[ Szerkesztve ]
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
Tuti szándékos húzás a mikrószoftéktól, hogy még 1 környi bőrt lehúzzanak az emberkről: Vegyél szlimet!
-
Akkor most igaz vagy sem?
Egyszer fenn....
-
anti kinect reklám...
[ Szerkesztve ]
-
-
kacsagyanús...
-
-
Én csak azt nem szeretem a Fat Boxom-on, hogy lassan zajosabb mint az asztali számítógépem. Remélem nem a végét járja
Xbox: kapeti
-
Mindegy... nem akarok flame-elni.
Def26: kétlem hogy egy kormány annyi számítással és adattal terhelné a boxot, mint a kinect...
[ Szerkesztve ]
-
Szvsz csak a sony terjeszti ezeket a rémhíreket, mert irigykednek a kinect eladásokra.
Viccet félretéve, én nem hiszem, hogy egy ilyen kütyü miatt lennének újra 3 ledes gépek. Akkor már egy xbox kormánytól is lehetne ilyen hiba.
Nekem is régi gépem van, nálam működik rendesen.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy ideje terjed a pletyka, amiről nemrégiben a BBC is beszámolt, az MS cáfol.
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest