Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- Billentyűzet gondom van
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
atti_2010
üzenetére
Hogyne persze,30/5-ös nettel egymagam modem modban csak az én gépem megy róla, még a wifi se megy... UK szerver.. 10-15-ös ping... üres pálya...840 órát játszottam eddig...
Lowon játszok,egyedül a mesh van mediumon,nagyon,nagyon ritkán megy 100fps alá... de azt rögtön észlelem is... a játék beépitett lagmeterét és az fps metert is használom... egyén konfigolás,tweak, msaa,fxaa,nincs.(#93) atti_2010
Ne haragudj,az hogy mennyit játszottál más játékokkal nem releváns.Én is vezettem már marha sokat mégsem vagyok F1-es pilóta...
Egyébként aki nem hiszi jöjjön fel a szerverünkre.. berakok egy Metro SDM-et mondjuk 1vs1 és megmutatom,mire elég 30fps...és nem azért mert én baromi skilles vagyok... [link]
-
TTomax
félisten
válasz
atti_2010
üzenetére
Te mutass már egy BF3 profilt,mennyi idöt töltöttél el a játékban... ha nem tudsz ilyet akkor légy szives ne beszélj olyasmiröl amiröl fogalmad sincs...

(#90) Rexcor
Teljesen egyetértek nagyon játékfüggö (direkt nem irtam hogy engine)... a bf3-at akár 80alatt is darabosnak érzem,de ott van pl a MoHW azt meg nem...Még mielött valaki belémköt,120Hz-es a monitorom.... -
Új hozzászólás Aktív témák
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Épp ezért sem veszek konzolt, mert 30 FPS-el horror lenne számomra a játék.