Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Nem kell feltenni mindig a legújabbat. Olyan gyorsan jönnek, hogy én megkérdőjelezem egyáltalán mindenben legfrissebb-e a legújabb driver. Elképzelhető hogy az egyel régebbi vmi más branch-ből jött és bizonyos moduljai frissebbek. Sztem ezt máshogy nem lehet tartani.
Régen több hónapot kellett várni egy driverre. Mostanában a fanok miatt 2 hete kidobnak egyet, aztán ezek a fanok méregetik hogy mennyit változik az FPS. Semmit nem változik természetesen, de álmodozni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 27% ASUS TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest