- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Nem tart még ott a tudomány, de gondolom nem is fog
Ez annyira sok tényezős hogy saccolni lehet csak. Ez akkor lenne mérvadó ha havi szinten egyeztetnék az eredményeket. Úgy már figyelembe lehet venni nagyjából a változókat, de akkor is mindig csak az adott hónaphoz tartozó eredmény lenne csak reális.Szerintem. Persze én nem vagyok sem feltaláló, sem genetikus, sem semmi hasonló
szerk: D1Rect Na pont ez az. Lehet mert nem kezdtél bele a projectbe tényleg meghalsz. Ha belekezdesz meg lehet tovább élsz, mert pont az ad erőt. A tudomány számára a "hit hegyeket képes megmozgatni" nem vihető be semmilyen képletbe, sem most sem később.
blackrulz Van olyan ismerősöm akinek 1 hónapot mondtak x éve több helyen, köszöni azóta is él és virul
-
Chaser
legenda
Hiszem ha látom
A halál időpontja annyira több tényezős hogy kb kiszámíthatatlan. Betegségekre való hajlamosságot azt jó %-kal meg lehet határozni, na de az élet várható végét?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Big data analízissel és egy szuperszámítógéppel 30 napos pontossággal meghatározható a várható élettartam.
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest