Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Igen, ez így már működik, köszi!
Viszont ezt majd akkor minden rss-nél el kell játszanom, ami nem működik.
Ezen túlteszem magam, mert csak kb. 5 van ilyen (illetve már csak 4). Viszont a bal oldali oszlopban a feedeket, hogy lehet ABC sorrendbe rendezni?
Sehol nem találtam ilyen opciót, pedig még a FAQ-t és az user manual-t is átnéztem. 
-
Sonja
nagyúr
Jó, de hogy?

Mert pl. a http://www.gamers.hu/feed/ oldalt se tölti be, holott a greader meg igen.
-
Wolverine
félisten
Munkaerő eleve nem foglalkozott a Readerrel a hírek szerint a karbantartáson kívül, a fejlesztést rég leállították. A közvetlen használata mellett egyébként rengeteg appot építettek az API-jára, és azok most szívni fognak erősen; vagyis a felhasználószám akár egyre több is lehetett.
Viszont a jelek szerint egyre kevesebben olvasnak úgy, hogy vesznek egy forrást és onnan minden főcímet átlapozva azokat nyitják meg, ami érdekesnek tűnik - és egyre többen úgy, hogy abba néznek bele, amit feldob a Facebook vagy a Twitter a barátok/követett oldalak linkjeiből. Nálam ez semmiképpen sem opció...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ellenben lehet nem ennél maradok, mert a háttér színét fehérről nem lehet megváltoztatni sehogy. Így nézhetek mást.
Viszont ezt majd akkor minden rss-nél el kell játszanom, ami nem működik.
Ezen túlteszem magam, mert csak kb. 5 van ilyen (illetve már csak 4). Viszont a bal oldali oszlopban a feedeket, hogy lehet ABC sorrendbe rendezni?
Sehol nem találtam ilyen opciót, pedig még a FAQ-t és az