Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Fél éve még megvolt a 20%-os szabály, úgyhogy szerintem jó esély van rá, hogy most is él. De az persze elképzelhető, hogy a kiemelt projektek elbírálásán szigorítottak.
@Sonja: De volt (xkcd, 2 megszűnt oldal, egy összeeszkábált twitteres RSS), de azokat manuálisan oldottam meg.
-
szunyika
tag
válasz
Wolverine
üzenetére
FeedFriend -> mi ez a sötét oldal? sebaj regisztráltam -> aktiválós emailt a "www-data" küldi
, sebaj még ettől lehet jó -> NINCS IMPORT lehetőség -> KUKATheOldReader -> igen ezt már néztem én is -> pofás -> okos -> gyors -> van IMPORT

sajnos olyan sokan importálnak most benne, hogy limitálták az egyidejű importálások számát -> ügyes! nem hagyják meghalni a rendszert -> megvárom hogy sorra kerüljek, van még idő bőven
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASUS blog: jó árú notebookok karácsonyra
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, sebaj még ettől lehet jó -> NINCS IMPORT lehetőség -> KUKA