Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Igen, ez így már működik, köszi!
Viszont ezt majd akkor minden rss-nél el kell játszanom, ami nem működik.
Ezen túlteszem magam, mert csak kb. 5 van ilyen (illetve már csak 4). Viszont a bal oldali oszlopban a feedeket, hogy lehet ABC sorrendbe rendezni?
Sehol nem találtam ilyen opciót, pedig még a FAQ-t és az user manual-t is átnéztem.
-
Sonja
nagyúr
Jó, de hogy?
Mert pl. a http://www.gamers.hu/feed/ oldalt se tölti be, holott a greader meg igen.
-
Sonja
nagyúr
Én próbálkozom ezzel a Feedly-vel, de sajna nem olyan jó és egyszerű, mint a Google Reader.
Pont olyan kéne, ami úgy néz ki, és lenne egy ikonja is Chrome-ban, ahol mutatja, hogy mennyi új hír van. Egyelőre nem találtam ilyet.
Ami még úgy is nézne ki és kezelhető lenne az a Netvibes, de ez meg pár RSS-t nem is kezel, amit a Reader meg minden további nélkül igen?!
Szóval egyelőre nem találtam megfelelő alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Lightyear - befektetési app
- Gitáros topic
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest