Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Igen, ez így már működik, köszi!
Viszont ezt majd akkor minden rss-nél el kell játszanom, ami nem működik.
Ezen túlteszem magam, mert csak kb. 5 van ilyen (illetve már csak 4). Viszont a bal oldali oszlopban a feedeket, hogy lehet ABC sorrendbe rendezni?
Sehol nem találtam ilyen opciót, pedig még a FAQ-t és az user manual-t is átnéztem. 
-
Sonja
nagyúr
Jó, de hogy?

Mert pl. a http://www.gamers.hu/feed/ oldalt se tölti be, holott a greader meg igen.
-
Sonja
nagyúr
Én próbálkozom ezzel a Feedly-vel, de sajna nem olyan jó és egyszerű, mint a Google Reader.
Pont olyan kéne, ami úgy néz ki, és lenne egy ikonja is Chrome-ban, ahol mutatja, hogy mennyi új hír van. Egyelőre nem találtam ilyet.
Ami még úgy is nézne ki és kezelhető lenne az a Netvibes, de ez meg pár RSS-t nem is kezel, amit a Reader meg minden további nélkül igen?!
Szóval egyelőre nem találtam megfelelő alternatívát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Arc Raiders
- Windows 11
- Könyvajánló
- Tesla topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ellenben lehet nem ennél maradok, mert a háttér színét fehérről nem lehet megváltoztatni sehogy. Így nézhetek mást.
Viszont ezt majd akkor minden rss-nél el kell játszanom, ami nem működik.
Ezen túlteszem magam, mert csak kb. 5 van ilyen (illetve már csak 4). Viszont a bal oldali oszlopban a feedeket, hogy lehet ABC sorrendbe rendezni?
Sehol nem találtam ilyen opciót, pedig még a FAQ-t és az