- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Kipróbáltam ma egy pár alternatívát:
collected.info : Gyors betöltődés, de nem igazi RSS olvasó: nem szeparálja a már elolvasott feedeket, hanem egy oldalra időrendi sorrendben mindent kirak (az aljára MORE gombbal, hogy a régebbiek közül hozzátöltsön még). Lehet van akinek jó lenne, de nekem ennél komplexebb megoldás kell. Ráadásul nem tud importálni GR-ből, egyenként kell beadni neki a címeket. Viszont bejelentkezés nélkül bárhonnan elérhető, mert egy egyedi webcímet ad, amin (asszem beállítástól függően) bárki megtekintheti az adott feedgyűjteményt. Érdekes hozzáállás, és nem egyértelműen rossz.
feedly.com : Egész kulturáltan néz ki, de betöltéskor kicsit lassúnak érzem, kell neki 1 másodperc, mire reagál az egérre. Jól testreszabható, hogy milyen elemek jelenjenek meg, rászánva pár percet jóra meg lehet csinálni. Tudja az átgörgetéssel olvasottnak jelölést. Azonban összeköti magát a GR-el, és amit itt módosítasz, az ott is jelentkezik, és fordítva. Lehet, hogy önmagában nem is életképes?! (Ezt azért nem hiszem.)
netvibes.com : Alapvetően elég az ingyenes verziója, kellően testreszabható ez is, importálhatóak a GR-es feliratkozások, van hozzá 1 klikkes feliratkozást lehetővé tevő Chrome plugin, gyors (bár írták, hogy a hirtelen megnövekedett felhasználószám miatt lassú lehet, de nem tapasztaltam), tudja az átgörgetéssel olvasottnak jelölést. Egy bajom van vele: ritkán ellenőrzi, hogy van-e új feed bejegyzés, hiába kattintgatok a Frissítés ikonra. GR-en gyakorlatilag rögtön megjelent minden új feed, itt viszont nem tudom, talán óránként ellenőrzi őket. (Tesztelésből feliratkoztam index.hu meg origo.hu feedekre, és feedly-n van 14 meg 36 perccel ezelőtti indexes hírem, de netvibes-on ezeknek még nyoma sincs, hiába frissítgetek.) De lehet, hogy a lassulás ebben mutatkozik meg, és hamarosan normálisan fog működni.
Szóval egyelőre még keresgélek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hová lett 1000 mAh?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest