Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Kipróbáltam ma egy pár alternatívát:
collected.info : Gyors betöltődés, de nem igazi RSS olvasó: nem szeparálja a már elolvasott feedeket, hanem egy oldalra időrendi sorrendben mindent kirak (az aljára MORE gombbal, hogy a régebbiek közül hozzátöltsön még). Lehet van akinek jó lenne, de nekem ennél komplexebb megoldás kell. Ráadásul nem tud importálni GR-ből, egyenként kell beadni neki a címeket. Viszont bejelentkezés nélkül bárhonnan elérhető, mert egy egyedi webcímet ad, amin (asszem beállítástól függően) bárki megtekintheti az adott feedgyűjteményt. Érdekes hozzáállás, és nem egyértelműen rossz.
feedly.com : Egész kulturáltan néz ki, de betöltéskor kicsit lassúnak érzem, kell neki 1 másodperc, mire reagál az egérre. Jól testreszabható, hogy milyen elemek jelenjenek meg, rászánva pár percet jóra meg lehet csinálni. Tudja az átgörgetéssel olvasottnak jelölést. Azonban összeköti magát a GR-el, és amit itt módosítasz, az ott is jelentkezik, és fordítva. Lehet, hogy önmagában nem is életképes?! (Ezt azért nem hiszem.)
netvibes.com : Alapvetően elég az ingyenes verziója, kellően testreszabható ez is, importálhatóak a GR-es feliratkozások, van hozzá 1 klikkes feliratkozást lehetővé tevő Chrome plugin, gyors (bár írták, hogy a hirtelen megnövekedett felhasználószám miatt lassú lehet, de nem tapasztaltam), tudja az átgörgetéssel olvasottnak jelölést. Egy bajom van vele: ritkán ellenőrzi, hogy van-e új feed bejegyzés, hiába kattintgatok a Frissítés ikonra. GR-en gyakorlatilag rögtön megjelent minden új feed, itt viszont nem tudom, talán óránként ellenőrzi őket. (Tesztelésből feliratkoztam index.hu meg origo.hu feedekre, és feedly-n van 14 meg 36 perccel ezelőtti indexes hírem, de netvibes-on ezeknek még nyoma sincs, hiába frissítgetek.) De lehet, hogy a lassulás ebben mutatkozik meg, és hamarosan normálisan fog működni.
Szóval egyelőre még keresgélek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Mercedes topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest