- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
A TheOldReader nem lesz fizetős. Pár orosz (vagy ukrán, vagy valami hasonló) fiatal csinálja, eszükben sincs abbahagyni. Lesz ugyan neki fizetős verziója, de minden alapfunkció ingyenes marad, amit jelenleg is tud. Mivel most kismillióan beregisztráltak hozzájuk, várólista van a feedek importálásában, szóval lehet arra számítani, hogy napokat kell majd várni mire minden hírcsatornát beimportál. Amúgy gyorsnak tűnik az oldal, meg nincs túlbonyolítva - majd meglátjuk, amint beáll egy stabil állapotra.
-
Laslow
senior tag
Kipróbáltam ma egy pár alternatívát:
collected.info : Gyors betöltődés, de nem igazi RSS olvasó: nem szeparálja a már elolvasott feedeket, hanem egy oldalra időrendi sorrendben mindent kirak (az aljára MORE gombbal, hogy a régebbiek közül hozzátöltsön még). Lehet van akinek jó lenne, de nekem ennél komplexebb megoldás kell. Ráadásul nem tud importálni GR-ből, egyenként kell beadni neki a címeket. Viszont bejelentkezés nélkül bárhonnan elérhető, mert egy egyedi webcímet ad, amin (asszem beállítástól függően) bárki megtekintheti az adott feedgyűjteményt. Érdekes hozzáállás, és nem egyértelműen rossz.
feedly.com : Egész kulturáltan néz ki, de betöltéskor kicsit lassúnak érzem, kell neki 1 másodperc, mire reagál az egérre. Jól testreszabható, hogy milyen elemek jelenjenek meg, rászánva pár percet jóra meg lehet csinálni. Tudja az átgörgetéssel olvasottnak jelölést. Azonban összeköti magát a GR-el, és amit itt módosítasz, az ott is jelentkezik, és fordítva. Lehet, hogy önmagában nem is életképes?! (Ezt azért nem hiszem.)
netvibes.com : Alapvetően elég az ingyenes verziója, kellően testreszabható ez is, importálhatóak a GR-es feliratkozások, van hozzá 1 klikkes feliratkozást lehetővé tevő Chrome plugin, gyors (bár írták, hogy a hirtelen megnövekedett felhasználószám miatt lassú lehet, de nem tapasztaltam), tudja az átgörgetéssel olvasottnak jelölést. Egy bajom van vele: ritkán ellenőrzi, hogy van-e új feed bejegyzés, hiába kattintgatok a Frissítés ikonra. GR-en gyakorlatilag rögtön megjelent minden új feed, itt viszont nem tudom, talán óránként ellenőrzi őket. (Tesztelésből feliratkoztam index.hu meg origo.hu feedekre, és feedly-n van 14 meg 36 perccel ezelőtti indexes hírem, de netvibes-on ezeknek még nyoma sincs, hiába frissítgetek.) De lehet, hogy a lassulás ebben mutatkozik meg, és hamarosan normálisan fog működni.
Szóval egyelőre még keresgélek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged