Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
A TheOldReader nem lesz fizetős. Pár orosz (vagy ukrán, vagy valami hasonló) fiatal csinálja, eszükben sincs abbahagyni. Lesz ugyan neki fizetős verziója, de minden alapfunkció ingyenes marad, amit jelenleg is tud. Mivel most kismillióan beregisztráltak hozzájuk, várólista van a feedek importálásában, szóval lehet arra számítani, hogy napokat kell majd várni mire minden hírcsatornát beimportál. Amúgy gyorsnak tűnik az oldal, meg nincs túlbonyolítva - majd meglátjuk, amint beáll egy stabil állapotra.
-
Laslow
senior tag
Kipróbáltam ma egy pár alternatívát:
collected.info : Gyors betöltődés, de nem igazi RSS olvasó: nem szeparálja a már elolvasott feedeket, hanem egy oldalra időrendi sorrendben mindent kirak (az aljára MORE gombbal, hogy a régebbiek közül hozzátöltsön még). Lehet van akinek jó lenne, de nekem ennél komplexebb megoldás kell. Ráadásul nem tud importálni GR-ből, egyenként kell beadni neki a címeket. Viszont bejelentkezés nélkül bárhonnan elérhető, mert egy egyedi webcímet ad, amin (asszem beállítástól függően) bárki megtekintheti az adott feedgyűjteményt. Érdekes hozzáállás, és nem egyértelműen rossz.
feedly.com : Egész kulturáltan néz ki, de betöltéskor kicsit lassúnak érzem, kell neki 1 másodperc, mire reagál az egérre. Jól testreszabható, hogy milyen elemek jelenjenek meg, rászánva pár percet jóra meg lehet csinálni. Tudja az átgörgetéssel olvasottnak jelölést. Azonban összeköti magát a GR-el, és amit itt módosítasz, az ott is jelentkezik, és fordítva. Lehet, hogy önmagában nem is életképes?! (Ezt azért nem hiszem.)
netvibes.com : Alapvetően elég az ingyenes verziója, kellően testreszabható ez is, importálhatóak a GR-es feliratkozások, van hozzá 1 klikkes feliratkozást lehetővé tevő Chrome plugin, gyors (bár írták, hogy a hirtelen megnövekedett felhasználószám miatt lassú lehet, de nem tapasztaltam), tudja az átgörgetéssel olvasottnak jelölést. Egy bajom van vele: ritkán ellenőrzi, hogy van-e új feed bejegyzés, hiába kattintgatok a Frissítés ikonra. GR-en gyakorlatilag rögtön megjelent minden új feed, itt viszont nem tudom, talán óránként ellenőrzi őket. (Tesztelésből feliratkoztam index.hu meg origo.hu feedekre, és feedly-n van 14 meg 36 perccel ezelőtti indexes hírem, de netvibes-on ezeknek még nyoma sincs, hiába frissítgetek.) De lehet, hogy a lassulás ebben mutatkozik meg, és hamarosan normálisan fog működni.
Szóval egyelőre még keresgélek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Windows 11
- LG LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest