- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
na ennyi volt az inoreadernek is?
-
Littoral
aktív tag
The Old Reader: nem játszanak már tovább a többiekkel. Azaz: priváttá teszik az egészet, de hogyan?
Úgy, hogy azoknak a számlája marad meg, akiket személyesen ismernek (ez mondjuk sokat szűr a felhasználói bázison, úgy gondolom), illetve akik 2013. március 13 előtt regisztrálták a fiókjukat, azaz nem a Google Reader helyett kerestek valami más alternatívát, és éppen ebbe botlottak.Nekem ez lett:
...unfortunately your account will not be transferred to the private site...Kaptunk két hetet a migrálásra.
Hát...
Amellett örülhetünk, hogy szóltak, és egyszer csak nem az a vörös sáv fogad az indexoldalon, ami most belépve fogadja az egyszeri felhasználót. Mert ugye Lenin is visszadobta a labdát a gyerekeknek, pedig... -
blash
tag
Ennyit az oldreaderről:
"We have disabled user registration at The Old Reader, and we might be making the website private. If we do, unfortunately your account will not be transferred to the private site, so you might want to export your subscriptions as OPML and start looking for an alternative solution. More details are in available in our blog: blog.theoldreader.com"
De itt egy másik, amire tegnap hívták fel a figyelmem: goread.io
Egy dolog nem tetszett, hogy all items(i) alatt csak az olvasatlanokat mutatja, nem lehet csakúgy végiggörgetni az összes feedet, olvasási állapottól függetlenül. Google app engine-en hosztolt, de nyílt kódú: https://github.com/mjibson/goread.
-
Ric4m0nd
aktív tag
Olyat sem találtam, amiben a görgetéssel olvasottá jelöli... Ez az opció nekem fontos, mert nem akarom manuálisan jelölgetni minden egyes cikket amin átugrok.
-
akyyy
senior tag
:-(
-
Eternitys
aktív tag
-
kispx
addikt
utána kiválasztod, hogy melyik szolgáltatásból szeretnéd az adatokat exportálni (itt nem kell semmi sem választani, mert a Goggle Reader alapból benne lesz) -> Archívum létrehozása -> felmegy a folyamatjelző -> utána megjelenik a letöltés gomb -> katt rá -> nálam ekkor újból be kellett jelentkezni -> majd még egyszer katt a letöltés gombra. Ekkor lefogja tölteni a felhasznaloneved@gmail.com-takeout.zip állományt
Nálam is megy még.
-
akyyy
senior tag
hogy kell exportálni? em jelenik meg a letöltés gomb
-
Eternitys
aktív tag
Elöbb utóbb csak meg lesz az ami megfelel. [Itt is van egy pár].
-
-
Eternitys
aktív tag
Google Reader alternativák vegyesen (Webes/Windows/Mac):
-
Ric4m0nd
aktív tag
Használja valaki ezt az RSS gadget-et a Gmailben?
-
keopsz
HÁZIGAZDA
vér komolytalan, h van egy termék, ami
nemképes túlélni, h azok tovább használhassák, akik szeretik. orrba-szájba ontja a gúgl a megféjtéseit, aztán gondol egyet, és becsukja. biztos soxor nem ilyen eccerű ez, h csak hagyni kéne gurulni tovább, de mért nem adják oda a "forráskódot" vmi független&elkötelezett csapatnak, akik aztán életben tarthatják?.. gyűlölöm az öncélú platformváltásokat; ami működik, azt mért kéne beszántani? ha a gúgl 10 sebességes dsg, én egy 4es automata vagyok inkább, nem a sebességváltás a fontos, hanem h hova mész..gpmaa 10 dodóért havonta? ember, a zenét nem újrafeltalálni kell(ene), a végtelen pléjlisztjétől még nem lesz füle a júzernek, csak a gúglnek pénze, mégtöbb. ígymegminek?
..aki zenét óhajt hallgatni, költsön rá. máshogy ez nemmegy. nem mondom, h mindenkinek legalább kéne legyen egy natív dsd-pléjere, egy 80-100 rongyos fülessel (-erősítővel), de a zene nem mennyiségi kérdés, hanem minőségi. ..10 év alatt annyira sikerült ipodosítani/youtube-osítani az igényszintet, ami elég nagy para, mert nagyon nehéz lesz érvelni a jobb cuccok mellett, ha az ecceri fül eccerűen nem érti, mi a dinamika, mi szól jó, és mi nem. és nem fog elpattintani 2-3 kilót arra, h tegyen egy próbát, hisz az ipod háromforintos fülese is
szól. persze. énkérekelnézést. -
Szmeby
tag
válasz
Ric4m0nd #103 üzenetére
Szia! Én pár napja álltam át a fentebb említett TheOldReader-re. Kicsit másabb, kicsit zöldebb, mint a google reader, de nekem jó lesz. Már nem is hiányzik a google változat. Persze nem voltam poweruser, aki hotkey-ekkel navigál, bár ez a kényelmi funkció itt is megvan, itt se használom. Nekem csak egy egyszerű, letisztult működőképes olvasó kellett.
Egy bajom ugyan van vele, de tudok élni nélküle: Nem lehet "csillagozni" a bejegyzést, ha nem nyitod le. Lenyitáskor viszont az oldal alján már megy a csillagozás (itt Tetszik gomb van helyette). Jellemzően arra használtam ezt, hogy az érdekesebbeket későbbi elolvasásra félretegyem. Most macerásabb lett ez a funkció.Minden igényt kielégítőt amúgy sem találsz szerintem, neked kell eldöntened, hogy amit használtál a google reader-ben, azt megtalálod-e egy másikban.
Próbáld ki. Még regisztrálni sem kell, a google account-tal beléptet. Az import is relatíve gyorsan megvolt. -
Ric4m0nd
aktív tag
Sziasztok! Hallottatok valami aktuális fejleményről a témában?
Pl. Újabb átfogó összehasonlító tesztek, vagy Google Reader alternatívák legfrissebb fejlesztései?
Közeleg a határidő, és jó lenne valami minőségi webes readert találni.
-
Laslow
senior tag
A TheOldReader nem lesz fizetős. Pár orosz (vagy ukrán, vagy valami hasonló) fiatal csinálja, eszükben sincs abbahagyni. Lesz ugyan neki fizetős verziója, de minden alapfunkció ingyenes marad, amit jelenleg is tud. Mivel most kismillióan beregisztráltak hozzájuk, várólista van a feedek importálásában, szóval lehet arra számítani, hogy napokat kell majd várni mire minden hírcsatornát beimportál. Amúgy gyorsnak tűnik az oldal, meg nincs túlbonyolítva - majd meglátjuk, amint beáll egy stabil állapotra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest