- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"És már van Chrome kiegészítőként is."
Hűha. És minek, amikor van bookmarklet, amiből 1 perc alatt csinálsz UserJS-t, ha nem akarsz kattintgatni (ja, hogy az problémás Chrome-on, mert ugyanúgy addonként kell telepíteni és zabál egy rakás erőforrást).
Amúgy tényleg hasznos cucc ez. Az Instant meg egy csomó mindenre nem ad azonnali találatot, de ha van nekik kraft a szerverekben, akkor miért ne?
-
-
moonman
titán
uhh vaz, ez a spot egy-az-egyben az ipad-os nyáladzásra emlékeztet. ugyanaz a beállítás, ugyanaz a medzsiköl halandzsa... brrrr
amúgy a kiegészítést szeretem, de ez a realtime frissítgetés megőrítene. egyébként sem jön be ez a "you can think less" filozófia.
egyébként meg nem úgy volt, hogy kukázták az XP-ket?
-
ntomka
nagyúr
És már van Chrome kiegészítőként is.
Tegnap nézegettem ezt a valamit, de nem jöttem rá, miért jó teljes billentyűzet mellett. Lehet előre gondolnak a tablet piacra (pletykák szerint már november végén jönnek Chrome OS-es tabletek), ott még lenne is értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest