- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TV antenna és jelerősítés
- Micro Four Thirds
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"És már van Chrome kiegészítőként is."
Hűha. És minek, amikor van bookmarklet, amiből 1 perc alatt csinálsz UserJS-t, ha nem akarsz kattintgatni (ja, hogy az problémás Chrome-on, mert ugyanúgy addonként kell telepíteni és zabál egy rakás erőforrást).
Amúgy tényleg hasznos cucc ez. Az Instant meg egy csomó mindenre nem ad azonnali találatot, de ha van nekik kraft a szerverekben, akkor miért ne?
-
-
moonman
titán
uhh vaz, ez a spot egy-az-egyben az ipad-os nyáladzásra emlékeztet. ugyanaz a beállítás, ugyanaz a medzsiköl halandzsa... brrrr
amúgy a kiegészítést szeretem, de ez a realtime frissítgetés megőrítene. egyébként sem jön be ez a "you can think less" filozófia.
egyébként meg nem úgy volt, hogy kukázták az XP-ket?
-
ntomka
nagyúr
És már van Chrome kiegészítőként is.
Tegnap nézegettem ezt a valamit, de nem jöttem rá, miért jó teljes billentyűzet mellett. Lehet előre gondolnak a tablet piacra (pletykák szerint már november végén jönnek Chrome OS-es tabletek), ott még lenne is értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest