- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Micro Four Thirds
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Igen, mert míg egy SMS ára 32 Ft, addig felmennek FB-re ingyen, és ott küldenek egy üzenetet, de szerintem ezt is leírtam. Pont abba a korosztályba tartozom sajnos, akik így gondolkodnak.
Hidd el, szívesen használom(nám) a G+-ot, ha ott is elérnék mindenkit.(#49) Integra: Viber, Whatsapp, Skype, csak hogy 3-at említsek. Ezeken jó ha elérek 10 embert összesen. Szerencsére kezdenek elterjedni az ilyen alkalmazások. Lényegtelen amúgy, mert ha én akarok valamit másoktól, akkor felhívom őket, de a másokkal van probléma.
-
mrhitoshi
veterán
Nem tudom, hogy írtam e, de le van tiltva nálam is egy jó pár alkalmazás. De mindig van újabb és újabb. Nekem nincs erre energiám. Ha én nem tudom használni a FB-t, akkor baj van.
Az első hsz.-odra válaszolva pedig, igen lehetne ezt értelmesen is használni, de míg valaki ebből akar meggazdagodni, addig ez egy trágyadomb marad. Elég régen vagy 2-3 éve használtam először FB-t, akkor sem fogott meg igazán, nem is használtam, csak majd akkor mikor már minden ismerősöm fenn volt, és kénytelen lettem használni. -
mrhitoshi
veterán
válasz
fordfairlane #26 üzenetére
De. Ezek viszont nem üzenetek, hanem események. Az a szomorú benne, hogy ismerősök küldik. Igazából nem izgat, mert egyszer úgy is elfogynak az ismerőseim, aztán majd küldhetnek nekem ilyen hülyeségeket.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
fordfairlane #22 üzenetére
Szóval: Facebook-kot ha használni akarom hányás nélkül, akkor kell legalább 1 Adblock.
Másik, ha Facebook-ra felmegyek, mert valaki írt tényleg releváns dolgot számomra, akkor az üzenőfal tele van spammelve az idióta alkalmazásokkal, amitől a falra tudnék mászni, de mivel mindenki ezt a nem mondom mit használja, az SMS már nem divat (meg ugye olcsóbb is az ingyenfész), ezért nincs más választásom. A legújabb, hogy különböző eseményekre hívnak meg, mondjuk nyerj iPhone-t megosztással, vagy legyél ncore tag stb..., amit még tiltani sem lehet, persze ezt mondjuk a G+ sem tudja kivédeni.
Ezzel szemben a G+-on "nincs reklám", kicsit összeszedettebben néz ki, ott van a Youtube, a Google drive, a Gmail, a Google naptár, a Google fényképtár stb.. a G+ mellett.
Az hogy ki mit mutogat, arra azt tudom mondani, hogy nem veszem fel, kész. Ez eddig sem volt számomra probléma.(#23) Tel Elek : Ha nem divathullám, akkor hype. Nem vagyok olyan "idős" (számomra még a 30 is sok még
), ezért van kis "rálátásom" erre, mert hidd el, divat az egész. A 900 millió regisztrált tagból, a fele tuti 20 év alatt van, és amikor az ember fiatal, jobban érvényesül a birka hatás.
-
mrhitoshi
veterán
Sajnos divathullám, mert a közösségi oldalakat ez hajtja semmi más. Mégis mi értelme van annak, hogy valamit Like-olok vagy +1-ezek ?
Semmi az ég világon, csak divat az egész.
Persze én azt mondom, hogy a kettő rossz közül, akkor már inkább az adathalász mester Google nyerjen, mert szebb, jobb a rendszerük, és kiforrottabb is.(#9) osztraksajt: A tartalmakat nem a szolgáltató szűri hanem a felhasználó, és ez nem is a szolgáltatást nyújtó cég területe, hogy a felhasználói milyen körben érdeklődnek. Azt veszel fel közelebbi körbe, vagy barátként, akit kedvelsz stb...(#13) osztraksajt: -
mrhitoshi
veterán
Na egyszer csak lehúzzák a WC-n a Facebook-ot. Remélem mihamarabb hozzánk is elér majd ez a G+ divathullám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest