- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1 gyakran ismételt kérdések (Frissítve: 2018. 03. 08)
MobilAréna teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Fólia és tok terén nem tudok segíteni, mert soha nem használok. Van egy végig zipzáros tokom, abban hordom. Használat közben meg nálam nem éri baleset. Eddig az összes telefonom gyári állapotú volt, mikor el- vagy odaadtam. Az előző Honor 7 lite telefonom is teljesen karcmentes állapotban került a barátnőmhöz.
Kicsit csúszós a hátlap, de engem nem zavar. A dupla koppnál gyorsabb az ujjlenyomat olvasós feloldás, így nekem nem hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Komolyat lépett a Xiaomi a nemzetközi piacok felé: a vegytiszta Androidot futtató Mi A1 hazánkban is elérhető lesz, méghozzá kedvező áron és dupla hátlapi kamerával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest