-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
nálam csak azért nem fedora van, mert lusta voltam kipróbálni, úgyhogy maradt az ubi
viszont nem igazán látom túl sok értelmét az ilyen típusú dolgoknak. a jelenleg fejlesztett népszerű disztrók közül egyik se rosszabb, mint a másik, mindössze más a megközelítése ugyan annak a megoldásnak.Egy fedórás mínusz.

-
ngabor2
nagyúr
nálam csak azért nem fedora van, mert lusta voltam kipróbálni, úgyhogy maradt az ubi
viszont nem igazán látom túl sok értelmét az ilyen típusú dolgoknak. a jelenleg fejlesztett népszerű disztrók közül egyik se rosszabb, mint a másik, mindössze más a megközelítése ugyan annak a megoldásnak. -
zoltanz
nagyúr
-
floatr
veterán
-
floatr
veterán
"A probléma ezzel az eljárással az, hogy egy gép többször is belekerülhet a kalapba, például ha dinamikus IP-címet kap a DHCP-től, miközben hiányoznak azok a gépek, amelyek egy statikus IP mögött helyezkednek el például egy helyi hálózaton." -- jaja, ezt simán nem olvastam el. Már egy ideje észrevettem h szelektíven olvasok...
Ennyi erővel akár azt is mondhatták volna, hogy "szerintük elég jól állunk, de lehet h tévedünk"
-
n0_gAboR
őstag
-
Vladi
nagyúr
-
VaZso
senior tag
-
Protezis
őstag
Bocs, hogy közbeszólok.
Mindig nézek kerek szemekkel, hogy melyik téma melyik cikkre válasz esetleg, és vagy megtalálom a cikket vagy nem...
Hogyan kell ezt elegánsan csinálni? ...mert ezt pl. nem találtam meg, pedig elolvasnám.Hol is van ez?

Általánosságban jó lenne, ha valami utalna a cikkekre is.
Szerk.: Ifcafé
Hol logout, hol ifcafe, hol másik oldalon lehet megtalálni a cikket... ki érti ezt...
Bal fent: témaindító hír
-
VaZso
senior tag
Bocs, hogy közbeszólok.
Mindig nézek kerek szemekkel, hogy melyik téma melyik cikkre válasz esetleg, és vagy megtalálom a cikket vagy nem...
Hogyan kell ezt elegánsan csinálni? ...mert ezt pl. nem találtam meg, pedig elolvasnám.Hol is van ez?

Általánosságban jó lenne, ha valami utalna a cikkekre is.
Szerk.: Ifcafé
Hol logout, hol ifcafe, hol másik oldalon lehet megtalálni a cikket... ki érti ezt...
-
Protezis
őstag
-
bambano
titán
-
ujoimro
tag
-
zoltanz
nagyúr
Vagy picikét elkéstek a hírrel
Red Hat valamikor nem volt egy utolsó disztribúció és elég népszerűvolt is volt. -
Vladi
nagyúr
Kicsit erős a cím, de nekem tetszik.
azért gáz, hogy az életciklusuk végén még használnak régebbi verziókat. Jó lenne ösztönözni a fejlesztőket egy hosszabb karbantartású verzió készítésére. 
-
floatr
veterán
Azért kíváncsi lennék rá h hogyan szűrték a dhcp-s címeket, ha szűrték egyáltalán...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4693, 100% AKKSI
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest