Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
oAcido
aktív tag
Azért megvan az a komment is, amire reagáltam? Szerinte az NV a hibás, amiért nem gyorsult (vagy minimálisat).
Én csak annyit tettem, hogy megfordítottam a felállást. Szerintem az AMD a hibás, mert OGL alatt is illet volna ezen a szinten lenni, ahol a Vulcan alatt van (természetesen most a 480-ról beszélve).
Egyáltalán nem probléma, hogy gyorsult az AMD (sőt). A fejlesztő meg igenis dolgozzon 3-4, 5 különböző HW-re, ha azokkal van ellepve a piac.
Tesztet meg ha tudsz linkelni 10-15 VGA-val, akkor örülök neki. Én már akkor is boldog voltam amikor ezt sikerült levadászni a neten

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Arc Raiders
- Fejhallgatós találkozó
- Battlefield 6
- E-roller topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Flint 2 OFF topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi