Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Skynet258
üzenetére
Na várjál, nem ilyen egyszerű ez, tapasztalatból mondom. Átlag 1.0 user (főleg ha nőnemű
) nem akar egeret, billentyűt, sőt, Rii Minit sem az asztalon látni, mert nem akar egerészni, ide-oda pötyögtetni, egyszerűen annyit akar, hogy ha bekapcsolja a cuccot, akkor ott legyen a filmek listája és kész. Én is megcsináltam a Brazos HTPC-t otthon, beállítottam, hogy indításkor teljes képernyőn automatikusan induljon az XBMC, frissítsen is, a háttérben meg töltsön mindig az utorrent. Ez már eleve elég kocka feladat, nagyon sokan ennyire sem képesek beállítani a gépet. Aztán neki kellett állni a jó kis ati/amd drivernek, mert egyesével kellett beállítani a overdrive-ot minden frekvenciánál, mert hiába lőttem be 23.976-ra, ha sorozatoknál, 50 Hz-en szépen túlpásztázott. Tehát megint egy olyan feladat, aminek utána kell guglizni, rá kell jönni a mikéntjére, magyarul nem egyszeri usernek való. Ehhez képest az átlag médialejátszót bekapcsolja bárki, kiválasztja mit akar nézni és kész. A power user-ség itt annyiból áll, hogy meg tudd jegyezni, milyen porton keresgéld a transmission webUI-ját, ha PC-ről akarod vezérelni a letöltést 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) nem akar egeret, billentyűt, sőt, Rii Minit sem az asztalon látni, mert nem akar egerészni, ide-oda pötyögtetni, egyszerűen annyit akar, hogy ha bekapcsolja a cuccot, akkor ott legyen a filmek listája és kész. Én is megcsináltam a Brazos HTPC-t otthon, beállítottam, hogy indításkor teljes képernyőn automatikusan induljon az XBMC, frissítsen is, a háttérben meg töltsön mindig az utorrent. Ez már eleve elég kocka feladat, nagyon sokan ennyire sem képesek beállítani a gépet. Aztán neki kellett állni a jó kis ati/amd drivernek, mert egyesével kellett beállítani a overdrive-ot minden frekvenciánál, mert hiába lőttem be 23.976-ra, ha sorozatoknál, 50 Hz-en szépen túlpásztázott. Tehát megint egy olyan feladat, aminek utána kell guglizni, rá kell jönni a mikéntjére, magyarul nem egyszeri usernek való. Ehhez képest az átlag médialejátszót bekapcsolja bárki, kiválasztja mit akar nézni és kész. A power user-ség itt annyiból áll, hogy meg tudd jegyezni, milyen porton keresgéld a transmission webUI-ját, ha PC-ről akarod vezérelni a letöltést