Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
LPCM-nél stereo a jel, ami megy az erolkodobe de nekem mar 5.1-en szolal meg hala a Logic7-nek.

Nah ok, de az "nem igazi" 5.1, hanem az erolkodo altal szimulalt 5.1 - a stereo jelbol

Nekem 1+ HD Mini van, es ha LPCM Multi-ra allitom a kimenetet, akkor a Mini dekodolja az AAC-t, es igazi 5.1-kent kuldi ki az erositobe (amugy onkyo-m van), ami ki is irja hogy "multichannel input". Csakhat valamiert a center nem hallhato

passtrough-nal nincs hang.
Nekem azt hiszem itt is 2.0...de majd megnezem otthon most mar en is pontosan.Koszi a teszteket!

-
Peak
addikt
na megnéztem én is ezt az AAC hangos fájlt, a ryan normálisan mutatja hogy AAC 48kHz, a PCn a VLC szerint 5.1 csatornás MPEG AAC Audio (mp4a) 44100 Hz 3F2R/LFE stream, az erősítő HDMIn PCMet kap és ir, és minden hangszóró szól, mindenből más

ez akkor most pontosan mit is jelent?
(szerintem azt, hogy automatikusan felismerte multichannel PCMet és kezeli is az erősítő) -
Z_A_P
addikt
Utolso kerdesem

Es a beerkezett jel 5.1 volt vagy 2.0?
Hogyan jatszotta le az erositod?Nekem 3 fele beallitas van a hangra a menuben (habar en HDMI-t hasznalok):
1)passthrough
2)LPCM multi
3)LPCM stereoAz 1+3 jol megy, rendes hang, de "csak" sztereo (mutatja az erositom, hogy stereo)
Ha 2 valasztom a mini-n, akkor mutatja az erosito hogy "multichannel input", de nincs center.
Az 1.0 fw-ben meg jo volt, utana ****-ott el.
-
Z_A_P
addikt
De jo, vk kollega

Meg tudnad esetleg nezni ezzel:
[link]Mivel AAC-t nem tamogatnak az erositok, igy a passthrough helyett MultiCh PCM-re kell allitani a kimenetet, es ugy tesztelni. (Passthrouhg-ban stereon megy, ugy jo)
Az erositon "Multichannel" kell h megjelenjen (bar erositoje valogatja)Koszonom!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- iPhone-t használók OFF topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest