- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
Anno próbáltam a Voidot. Szörnyű volt a mikrofonja. Remélem ez azóta jobb lett.
-
Huntszy
tag
Laza 1.5X árkülönbség azért nem elhanyagolható miközben semmi szükségem arra, hogy még egy dobozzal és a vele járó kábelekkel keljen bajlódnom, mic hangszíne kevésbé adja a Virtuoso-hoz képest. Nameg micro USB egy 120k-s fejhallgatón 2021-ben?
Nem mondom, hogy ne lenne jó fejes de szerintem nekem közel sem érte volna meg a 1.5x szorzót. -
-
Huntszy
tag
Nekem ilyenem van BT nélkül. Szerintem nem utazós lesz ez hanem h tudd ezt használni a lakásban ha valamiért telóra kell kötni.
Az enyémben ugye nincs BT tehát ha itthon akarok tableten valamit nézni, de fejhallgatón nem pedig hangszórón akkor elő kell kotornom a régi BT (gyász) fejesem, mert nem tudom használni a Corsairrel. Ezekre az esetekre pont jó lesz ez. Alapvetően ez egy gép elé tervezett fejes de ha otthon valami másra gyors rá kellene kötnöd akkor meg tudod tenni (persze lehetne alternatíva a kábel, kár, hogy se mobilon, se tableten nincs már jack dugó). -
Kicsit kevés a kékfog üzemidő, ebben az árkategóriában és a konkurenciához képest.
Amúgy szép. Rendes, dedikált mikrofon, okés anyaghasználat, aptxHD.
Gondolom itthon 100+ rugó
Gamernek drága, utazósnak rövid az akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Crucial 240GB SSD eladó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest