A Bluetooth kapcsolatot is támogatja a Corsair új Virtuoso headsetje

A gyártó Virtuoso RGB Wireless modellje két év után kapott egy XT variánst.

A Corsairnél megszokhattuk, hogy csúcskategóriás perifériáinak ráncfelvarrott verzióit XT utótaggal látja el, nálunk is járt már ilyen billentyűzet, ezúttal pedig a 2019-ben bemutatott Virtuoso RGB Wireless headset kapott egy kis frissítést.


[+]

A korábbi cikkünkben részletezett tulajdonságok (20-40 000 Hz frekvenciatartományú, 50 milliméteres hangszórók, fém és műbőr borítás, beépített RGB világítás, lecsatlakoztatható mikrofon) mellé az XT változatba a SplitStream vezeték nélküli technológián felül bekerült a Bluetooth is, így a jack csatlakozót és a 24 bites, 96 kHz-es anyagok lejátszását lehetővé tevő USB portot is beleértve négyre nőtt a lehetséges csatlakozási módok tárháza. A fejhallgató megkapta még a Dolby Atmos virtuális térhangzást is, ez azonban csak USB-n keresztül érhető el, míg az aptX HD kodek támogatása a Bluetooth mód sajátossága.


[+]

Az egy feltöltéssel 15 órás üzemidőre képes Corsair Virtuoso RGB Wireless XT 270 dollárt kóstál, ami nagyjából 90 dolláros felárat jelent az eredeti verzió nyitóárához képest.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés