Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
A ti anyagaitok nem 6m-es vászonra készülnek... Így akár egy tévén is viszonylag jól kijön a térhatás. A 6m-re készülő mozifilmek esetén (már amiknél eredetileg valóban igazán jó a térhatás) nem sok marad a térhatásból egy sokkal kisebb megjelenítőn...
...hacsak nem korrigáljuk a parallaxist. De ezt kevesen tudják megtenni (ha egyátalán tudnak róla), mert a legtöbb asztali vagy tévés playerben, sőt a legtöbbet használt PC-s playerekben is csak csökkenteni lehet a parallaxist, növelni nem...
...pedig pl. egy Stereoscopic Playerben némileg megnövelve akár egy monitoron is olyan teret kap az ember, hogy akár bele is szédülhet a mélységbe.
-
blaca83
őstag
"Ízlések és pofonok"....
A családban is van több helyen 3d-tv és félre ne értsd nem mondom ,hogy rossz de Engem annyira nem fogott meg.
Egy 42"-os Toshiba LCD-m van és tökéletesen elvagyok vele, mert gyönyörű képe van. Ha meg nagyon érdekel valami 3d-ben akkor azt mindenképpen moziban nézem meg már csak a feeling miatt is.Egyébként az amerikai mozikban is megbukott a 3D....
Jegyeladások igazolják, hogy a nézők töredéke megy el 3D-t nézni és nagyon megválogatják a filmeket.
-
dezz
nagyúr
Nagyon jók és szépek ezek a BBC természetfilmek, de lassan képtelen vagyok végignézni őket, mert közben arra gondolok, hogy nem sokáig lesz ez már ilyen, örökre elvész ez a szépség, és ez végtelenül elszomorít. Afrikában is terjeszkedik a civilizáció, a földművelés (sokszor helyi hatalmasok vagyonát gazdagítva, exportra), egyre kisebb az élettér, orvvadászok lövik az állatokat (külföldi megrendelésre) [nemrég nyilvánítottak kihaltnak egy ismert orrszarvúfajt], stb.
(#15) Strezi: Ne viccelj, ez teljesen jó filmes képnek...
-
blaca83
őstag
A BBC life és az Attenborough sorozat is megvan!
Nagyon szerettem őket, elképesztő felvételek.
Várom a 4 K-s felvételeket!!!
-
bteebi
veterán
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de azért nem annyira gáz az. A 4K az kb. 8,3 millió pixel, 24 bittel, 150 fps-sel 3559 MB/s-es adatátviteli (rögzítési) sebességre lenne szükség, ami egyáltalán nem nevezhető kevésnek. Mondjuk azt nem tudom, hogy videót mennyire lehet lossless tömöríteni, de azért realtime-ban az is elég kemény lehet.
-
ledgeri
nagyúr
Forrás a gyártó weboldala... és nem csak egy Epic létezik...
-
Atyus
tag
-
parkr
őstag
az lenne a vicces hogy mire ezzel elkészülnek (2015-16) addigra megbukna az egész 4K dolog
-
JanR
addikt
Na majd ha veszek újra TV-t úgy 3-4 év múlva, akkor már valószínű 4K lesz, ha addig nem jön valami jobb, vagy más technológia.
-
Márton
nagyúr
ja, értem. úgy okés
Hát igen, pengeéles 4k felbontású képet (mint egy fotó)
nem fogunk kiszedni 4k videókból sajna a tömörítés miatt.
A rawot úgysem adják oda..De nekem már az is jó, hogy a 4k videók fullhd méretben nézve leesnek
a fullhd képernyőről, mintha fotókat nézegetnék -
Strezi
őstag
válasz
ViiiiktorOC #14 üzenetére
Na, pont az ilyen életlen, jpeg artifaktos 4K képek miatt bélyegzik sokan parasztvakításnak az UHD-t
-
ViiiiktorOC
senior tag
Ez a kép lehet jobb lett volna!
lionsultraHD -
Márton
nagyúr
Ez a 2560x1920-as elefánt most mit akar demonstrálni?
4k-nak kevés, igazából kb. fullhd-ra méretezve pengeéles.
Szóval? -
-
Az igazán érdekes, hogy miért is cserélték le a SONY 4K-s cuccait.
Nem hiszem, hogy a 150fps miatt, bár ki tudja ebből már lehetne 48p-s anyag is, de hogy hogy azt nem tudom (48*3=144 != 150)
Jó lesz ez majd minden esetre
-
kpal
nagyúr
na lassan lehet 4k tv gondolkodni
-
csabsz13
aktív tag
az Attenborough-val közösen készített anyagaik lélegzet elállítóak, arról nem is beszélve, hogy mennyire informatív, tudásközvetítő dokukról van szó!
-
Patice
nagyúr
Ez jó hír!
Kíváncsi leszek erre a sorozatra. Beszerzési listámra felvéstem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest