- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóhifi
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
"..amiket a technológiákról írtál, azzal mind tisztában voltam eddig is"
Ezen sírva fakadtam. Ez eddig általad leírtakból az derül ki, hogy a WIFI működésével sem vagy tisztában, a mobilhálózati technológiákéval meg aztán végképp nem.
"..nyilvánvalóan látható, hogy vmiért érdeked védeni a szolgáltatást a "kedves előfizetővel" szemben"
Én az előfizetőt (aki én is vagyok) védem egy olyan technológiától, ami nem alkalmas arra, amire szerinted használni kéne. Leírtam a műszaki érveimet, egyiket sem sikerült megcáfolnod, igazából reagálásra sem méltatod, arra sem válaszoltál, hogy tényleg olyan tulajdonságokkal rendelkező hálózatot szeretnél-e amit a WIFI nyújtani tud, nem válaszoltál egyetlen feltett kérdésemre sem.
"..már az is gusztustalan dolog, hogy "hűség"....."
Ennek semmi köze az eredeti kérdéshez, amit én tisztán műszaki szempontból vizsgáltam. Én is azt gondolom, hogy inkább máshogy kellene elérni, hogy az előfizető sokáig partner maradjon, de ha nem lenne hűség, akkor sem WIFI-t használnának a szolgáltatók.
Az első hozzászólásodnál láttam, hogy ez parttalan vita lesz, de bízom abban, hogy akit műszakilag érdekelt a kérdés, az most jobb rálátást kapott arra, hogy miért nem használ a világon senki WIFI technológiát mobilhálózathoz.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- i5 10500/ RTX 2060/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest