Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Egy ilyenre hány évtizednyi garanciát adnak efféle árazással?
-
Bishop1
tag
Egyetlen hozzászóló érte fel ésszel hogy mire való. Se a tömeg se a fényereje nem kimondottan extra a piacon. Érdemes megnézni egy 4-6os fürt Christi Road 4k45 tömegét. A felbontása meg azért nagy szó mert mappingban sokszor a felbontás felé is elveszik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Megvenném azonnal, de a 113Kg az visszatart.
duree54
-
nLali
őstag
Olvasva a cikket izgultam az ára miatt. A végén megnyugodtam, azt hittem drága lesz.
Bérelhető reklámfelület
-
törölt tag
Ez már bőven túl van a mozi kategórián, az extrém fényerő és a nagy felbontás első sorban nagy méretű szabadtéri vetítésekhez kell, pl. élpület projekciókhoz.
-
ukornel
aktív tag
Egy ilyen projektornak vajon mennyi a képfrissítési frekvenciája?
-
BBorg
tag
Asszem veszek egyet, és nézek rajta SD-ben mónika sót!
Különben nem lehetne több kisebb projektorral olcsóbban kihozni egy azonos fényerejű és felbontású vetített képet?
... rákerestem. A fényerőn elvéreznének. A kisebbek tizedannyi lumen fényerőt produkálnak.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ez az "odab@sz" kategória. Wow!
(Szeretem az ilyen híreket, mert ha itt nem látom, akkor azt sem tudom, hogy van ilyen. )
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
törölt tag
"Jó a súlya, a megbízhatóság jele..."
Azért az a 132kg nem gyenge, szerelgetné a fene a plafonra.
-
MrTwister
őstag
Megtippelem: újdonság varázsa, konkurencia hiánya, legyen cöcö 150 milliló HUF+ÁFA. Ezzel a súllyal meg mérettel inkább egy moziban a helye, persze vetített kép mérete+fényerő nem tudom elég e moziszabvány szerint, de gondolom a felbontás bőven ok már oda is. Veszek egy ilyet azt nyitok egy Cinema City klónt itt a városban. Fapados mozi, a légi járatok mintájára.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest