Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Amikkel gond volt, azokkal mar a palyara allas elott gond volt, szepen visszaesnek, nem lesznek ott orokkel. Ebbol csak 3 ami passzivan esik vissza. Ja es ez az elso batchben volt, mar ott is 2-ot aktivan hoztak le, szoval volt mindig is visszatero mechanizmus eleve. Szerintem te az elso ket tesztpeldannyal kevered ossze, amiken valoban nem volt, mert csak foldi tesztelesre hasznaltak.
-
Tuomas
addikt
"...de ez földi utasításra működik, ha "lefagy" a műhold, akkor nem (eddig pár% végzetes meghibásodás történt, és azok nem is jöttek le)"
Erről tudsz valamit linkelni?
Én úgy tudom, autonóm manőverezésre is képesek, ami azt jelenti, hogy nem kizárólag földi utasításra működik.
A SpaceX hivatalos oldalán az olvasható, hogy automata ütközéselkerülési rendszere van (azaz beavatkozás nélküli) emiatt nem zárnám ki azt, hogy meghibásodás esetén vagy valami hiba esetén ne lenne benne az a rendszerben, hogy akkor itt most vége, és fékező pályára áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest