- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dealerman
aktív tag
Valami infója valakinek ,hogy mikorra várhatók korongon igazi 4k filmek ?
-
lenox
veterán
Azt kifogasoltad, hogy kis hazankban blabla. Ezert kerdezem, mit neznel, ami magyar gyartasu? Mert a hollywoodi filmeknek tok mindegy, hogy nalunk mit sugaroznak, ha le tudod oket tolteni 4k-ban, akkor 4k-ban nezed.
11 Mbps az 1.375 MBps, 2 orara szamolva az 9900 MB, kb. 10 GB, tehat az anyag amit streamelve neznel 4k-ban az ilyen meretu 2 orara vetitve. Tehat mar most, kis hazankban is sokkal nagyobb meretu fileokat toltesz le, tehat ez a mi kis hazank meg messze van duma nem igaz, az infrastruktura siman lehetove teszi, hogy ilyen minosegu tartalmat nezzel. -
-igu-
veterán
A $10 otthon még mindig másfél mozijegy ára...
Örülök, hogy elindult valami e téren, de az árképzés még eléggé khm. -
Partz
senior tag
A kérdésedre válaszolva 40-50 GB-os film, nagyságrendileg 80-100 GB lesz uhd-ban. (mint ahogy 50 GB a jelenlegi blu-rayek max tárhelye, úgy 100 GB lesz az új uhd blu-rayek maximális tárkapacitása)
Kíváncsiságból beraktam pár eredeti blu-rayt a gépembe. A Hobbit: Samug Pusztasága bővített 186 perces kiadás 40GB ami egy referencia lemez, de van 20 GB-os lemezem is.
Lenox matekjával semmi gond, számolj utána, ekkora sebesség mellett egy 2 órás film konkrétan 10 GB. Ez a jelenlegi blu-ray szintet se éri el, ezért kezelik fenntartásokkal sokan a streamelt uhd-t. -
dualcore
őstag
Nem tudom te mit nézel, de én magyar gyártású dolgokért nem kapcsolom be a készüléket. Én a 4K-t, a fotószerkesztések miatt vettem meg, és nem csalódtam benne. Az meg hogy 11 Mbs és a 10 Gb az nem tudom hogy jött ki neked? A cikkben is azt írja hogy 11 Mbs net kell hozzá, hogy online folyamatosan tudd nézni. Az meg hogy 10 Gb-os egy film amit te nézel,sorry, én amiket most is "kikölcsönzök" FHD-ban 40-50 GB. Gondold el ua. 4K-ban mennyi lenne-lessz?
-
Kékes525
félisten
Valóban jó lenne, ha bővülne a választék, de én megvagyok elégedve a mostanival is.
-
lenox
veterán
Nem ertem, mit neznel 4k-ban, ami magyar gyartasu? Baratok koztot? Mert amugy 11 Mbs az nagysagrendileg 10 GB filmenkent, letolteni siman le tudod itt is, sot, igazabol jobban, mint pl. az usa nagy reszen. Az meg mindegy, hogy ki allitja elo, nyugodtan nezheted az indiai filmeket is.
-
dualcore
őstag
A mi kis hazánk még messze van attól hogy akár online, akár bárhogy is FHD tartalmat sugározzanak, nem hogy 4K-t. Bár az én készülékem tud 4K-t de valós tartalom az még alszik. Van még időnk rá, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest