- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
rottenbull #97 üzenetére
Elképzelhető, hogy azzal a VGA driver-el és video rendererrel (illetve renderer beállításokkal) amikkel ő próbálta, a GPU is kiakadt ~100% terhelésen (és akár még az SLI is bekapcsolt fullscreen módban és minden GPU tekert), de alapvetően nem kéne neki.
Például EVR-el még nem próbáltam, de a madVR általában sokkal kevéssé takarékos, még ha hatékony is minőség/teljesítmény tekintetben (bár ha bekapcsolod az összes "placebó" szűrőt, amit pár Vérpisti biztos kipróbál, akkor a TitanX és FuryX is izzadhat még egy régi DVD lejátszása közben is, de én itt most "normális" beállításokat használtam a screenshot-hoz, ahogy filmet is nézek vele).
Nálam rendszeresen lefagy az egész rendszer ("kékhalál" sincs, csak fekete képernyő és reset), mikor ilyen demóvideókat próbálok megnyitni. Most kellemes meglepetés volt, hogy egész sokáig nem tette (ráértem screenshot-olni). Szóval lehetnek még itt komoly szoftveres bajok és ha neki pl. csak kiakad a terhelésmutató, az viszonylag még nem is olyan rossz eset.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest