-
PROHARDVER!
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Wiipera #5471 üzenetére
Kell a stabil! 60 FPS ahhoz, hogy mondjuk hirtelen fordulóknál ne kezdjen beszaggatni a kép, és ne találd meg a célt közben. Aki amatőr szinten játszik, annak tökmindegy ez. Aki meg profi szinten játszik, annak meg kevés a 60Hz ahhoz, hogy kihozza magából a maximumot, én legalábbis annak idején éreztem, hogy két képkocka között hova mozdul az 500Hz-re állított egér, de nem volt pénzem 120Hz-re váltani... Most valahol a kettő között vagyok, nem akarok már annyira komolyan játszani, de azért ha valamit multiban tolok legalább kell a 2:1-es K/D, meg néha néhány 5-ös kill, hogy jól érezzem magam. BF4-el 1-2 hónap alatt pubon eljutottam erre a szintre, több nem kell, klánozni meg végképp nem akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha többet szeretnénk kihozni régi LGA775-ös alaplapunkból és nem akarunk sokat költeni, tegyünk bele LGA771-es, négymagos Xeon CPU-t!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Videós, mozgóképes topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vicces képek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest