-
PROHARDVER!
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
renegat1
tag
válasz
mikk2000 #16499 üzenetére
Szia!
Feltettem a progit, nem mutatott SS4-et. Gondoltam akkor az F9-es biosban valami hiányzik. Feltettem az F10b -t (genius). Itt megvolt minden még a cpu-z szerint is. De ennél meg az első indításnál telepíti a hdd illesztőprogramját, és ha az ujraindításra nyomok, akkor már nem látja a merevlemezt. A disk read error ocurred hiba. Alighanem kukázom ezt a lapot. -
mikk2000
őstag
válasz
renegat1 #16498 üzenetére
Elhittem kép nélkül is, de haladjunk!
Hogy az intelmicrocodelist.exe mit mutat leszarom. Amikor indul a gép, a bios kiírja a mikrokód revízióját. Fent a kollega azt mondja a cpid id-je 1067A, tehát A0E-t kell láss revíziónak.
Ha nehézkes a bios megtekintése meg pause, van windowsos program is: [link]
Telepítés után a cpudata fül kell neked, ott a CPUID nálad 1067A, és felette van a CPU revision, na annak kellene neked A0E-nek lennie.
Ezenfelül a CPU technologies fülnél az SS4 ellenőrzés is ott van, és ha ott azt mutatja hogy van, akkor a CPUZ elmehet kecskét etetni. Mesélj majd. -
lamiki
senior tag
-
mikk2000
őstag
válasz
renegat1 #16492 üzenetére
Én ugyan nem hiszem hogy ezek az utasításkészletek függenek a biostól, ettől függetlenül logikus, hogy az új bios kavar el valamit. Meg kell próbálni egy másikat, vagy megcsinálod magadnak (rizikós mindkettő). Az alaplap pontos típusán kívül a rev (revízió) számra is kurvára kell figyelni.
-
renegat1
tag
Sziasztok!
Gigabyte EP45-UD3 lap. Xeon E5450 E0. Matricát cseréltem rajta. Nincs SSE4.1 és VT-X CPU-Z szerint. Előtte a régi processzorral megvolt a BIOS frissítés. F9 bios-t xeonosítottam. Annál megnézve volt mindegyik. Procit szedjem ki újra? Bios reset volt. -
Söptöröttö
csendes tag
Szereztem 2x2GB corsair dominatort (1866MHz/CL9). A lap topikjából lopott és az itt kapok ötletek alapján sikerült a procit 9x400MHz-re és a ramokat 1600MHz/CL9-re beállítani. Prime95 alatt stabil. Ha lesz időm megpróbálom magasabb FSB-vel is.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. -
emre
veterán
válasz
Söptöröttö #16485 üzenetére
-
tlac
nagyúr
válasz
Söptöröttö #16487 üzenetére
akkor az mégsem stabil
ráadásul az aida annyira nem is terheli a gépet
prime95 blend-et indítasz, na az biztos rendesen megterheli a memóriavezérlőt -
Alpi.
addikt
Más szorzón nézted a ramot vagy csak 4x -esen ? Szerintem oszd visza és kész.
-
emre
veterán
válasz
Söptöröttö #16478 üzenetére
Nem kell szupi tuning cucc. Xarax hozzászólásaira keress rá, P35 vagy wolfdale vagy yorkfield topikban.
Kingmax 1gb 1066-os modul, KLED48F-A8KI5 széria. Több fajta chippel lettek szerelve, érdemes utánanézni pontosan melyik a jobb fajta. Meló után majd írok hogy nálam milyenek vannak. -
Laraxior
titán
Most nézem, ez nem is DDR3-as alaplap.
Márhogy a Giga.
Az Asus az milyen alaplap? -
jokeph
nagyúr
válasz
-
Laraxior
titán
válasz
Sajnos annyiféle verzió jött ki, hogy a gyártó közel sem garantált a megfelelő modulokra.
A lényeg úgyis a borda alatt van, hogy milyen chipekkel szerelték. De igazából veszel egy 1600-as ramot, azzal vígan mehetsz FSB-vel. Úgyis csak a Quad CPU lesz a limitáló tényező -
Laraxior
titán
válasz
Söptöröttö #16475 üzenetére
Van itthon pár DDR2-es 775-ös tuninglapom, természetesen tartok mellette 4x2GB kiteket is, de OC-ra beszereztem 2x1GB és 2x2GB-ot is. Meg a Quad helyett Duo procit. Igaz így kb már semmit sem ér a rendszer, de ilyen kis OC-s mókára tökéletes.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Söptöröttö #16475 üzenetére
Asus P5E3 Deluxe lapban (X38 DDR3) C2D E8500/Xeon E3120 ment 4,4 GHZ felett is stabilan, Xeon X3360 C1 stepping pedig 466 FSB-vel 3,74 GHZ-et 24/7-ben, léghűtéssel.
A RAM minden esetben 4*2 GB G.Skill Rip Jaws 1600CL9 volt, visszaosztva 1333-1600 MHZ közé.
Ha a 4 GB-os DDR3-as ramokat ki akarod facsarni, arra sokkal alkalmasabb az X58/X79-es platform.
s775-nél nagy plusszt nem ad, max. bencmarkban jól mutat.Most zsákoltam be 3 db X3360 E0 steppinges CPU-t, kíváncsi vagyok mit tudnak.
-
Söptöröttö
csendes tag
-
Laraxior
titán
válasz
Söptöröttö #16473 üzenetére
Kevesebb rammal. Anno amikor ezek a nagy FSB-s tesztek születtek még mindenkinek 2x1GB volt a gépben, mindenre is elég volt. Aztán jött a 2x2, 4x2, de az már nem volt az igazi.
-
tlac
nagyúr
válasz
Söptöröttö #16469 üzenetére
performance levelt (trd) állítgasd még, azzal lehet könnyíteni az északi híd terhelésén
-
Söptöröttö
csendes tag
válasz
mikk2000 #16468 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok. A 4x4GB csak egy próba volt, hogy kezeli-e. A tuningot 2x4GB-vel próbálgatom és a tuningra alkalmasabb slotokban.
Most este olvasgattam az alaplap fórumát és az jött le, hogy a 2x2GB-vel is problémás az 1600MHz környéki/feletti ram elérése. A jó tuningeredményeket (~1800-2000MHz) szinte mindenki 2x1GB rammal érte el. Megpróbálok ilyen ramokat szerezni.
Azért voltam tanácstalan, mert a 400-as fsb-t nem érzem olyan soknak, nem értettem, mi a probléma. -
mikk2000
őstag
válasz
Söptöröttö #16451 üzenetére
Mikor ezek a lapok fénykorukat élték és tuningolták-tuningoltuk, akkor is lehetett tudni, hogy 4 modullal sokkal rosszabb a tuningpotenciál. Én is azt tapasztaltam a saját p965 lapomban, hogy 4 modullal a korábbi fsb közelébe se jutok.
-
Söptöröttö
csendes tag
A ramoknál max. egy századot esik a feszültség a biosban beállítotthoz képest. 1,71V fölé nem merek menni. A CPU és az NB fesz többet esik. Most 1333MHz/cl9 és 9x400MHz-en stabilnak tűnik.
A BIOS default is érdekes, mert ha XMP-s ram van bent, akkor automatikusan belövi aszerint az FSB-t. Tehát jelen esetben a ramot 1600MHz/cl9-re és a procit 7,5x400MHz-re. A feszültségeket pedig találomra az égbe emeli. Általában fordítva szokott történni, hogy a proci gyári specifikációkkal indul el és ahhoz igazodik a ram az SPD alapján. -
emre
veterán
válasz
Söptöröttö #16463 üzenetére
Annak nézz még utána, hogy működés közben mennyi feszt kapnak a memória modulok.
Ha jól sejtem a lap 1,5v-ot ad alapon, a ramoknak meg 1,65 kell.
Szóval jó lenne tudni hogy az általad a biosban megadott 1,71volt a valóságban, terhelés alatt mennyi.Ja, meg annak is jó lenne utána nézni, hogy a ramoknak meddig lehet tolni a feszültséget.
-
emre
veterán
válasz
Söptöröttö #16463 üzenetére
Erre nem tudok válaszolni, de esélyes hogy itt van a hiba. A véleményem az hogy válaszd ketté a tuningot.
Én nyomnék egy bios defaultot és nekiállnék memóriát tesztelni, hogy egyáltalán működik-e a 4x4gb.
Aztán ha rendben működik a ramokkal nekiállnék húzni a procit is. -
Söptöröttö
csendes tag
Köszönöm a képet.
Most beállítottam 8x400-ra, feszültségeket magasra állítottam, de így is pár perc múlva "hardware failure detected" üzenetet dob az aida64, memtest64 fél órája fut és még nem talált hibát.
Az alapgondolatom az, hogy a 4GB-os modulok meghajtásával van baja az alaplapnak. Hivatalosan 8GB-t(4x2GB) kezel, de alapon elbír a 16GB-tal (4x4GB) is. Szerinted okozhatja ez? Lehet ez a probléma? -
emre
veterán
válasz
Söptöröttö #16461 üzenetére
Passzolom, pedig átnéztem az egész archívumomat, csak ezt a képet találtam, de a cpu-nak ennyi fesz nem kellett. Egyébként nem volt sokáig nálam, talán 1-2 hét. Aztán eladtam mert se hűtőm, se tápom nem volt elég ahhoz hogy rendesen meghajtsam.
Én átnézném a lap topikját, hasonló processzorra keresve.
-
emre
veterán
válasz
Söptöröttö #16455 üzenetére
Volt nálam egy C1-es QX9650 DDR2-es X48 vagy EX38 lapban.
A beállításokból csak annyira emlékszek hogy gazdagon igényelte a plusz feszt az mch és a ramok is ha el akartam érni a 9*400-as órajelet. -
jokeph
nagyúr
válasz
Söptöröttö #16457 üzenetére
Vissza tudod/próbáltad a ramokat leosztani 1333 körüli értékre ?
-
jokeph
nagyúr
válasz
Söptöröttö #16455 üzenetére
kiváló.
A ramok 400-as FSB mellett mekkora frekin mennének ? -
Söptöröttö
csendes tag
Nem zárkózom el a postázástól teljesen. Erről tárgyaljunk privát üzenetben.
-
Laraxior
titán
válasz
Pont a te lapodat néztem az aprón. Simán megvenném, ha lenne postázás
-
jokeph
nagyúr
válasz
Üdv !
Mi a CPU ?
És pontosan mik a ramok ? -
Söptöröttö
csendes tag
Sziasztok!
Ugyan nem xeonos kérdés, de azért felteszem:
Jól sejtem, hogy Asus X48-as DDR3-as lapban 2x4GB rammal ne nagyon próbálkozzak FSB emeléssel?
Nem vagyok gyakorlott az OC terén, de már 400MHz-es FSB-nél (CPU: 8x400) stabilitási gondok vannak, hiába emelem a feszültségeket (NB, CPU, RAM). Az a gyanúm, hogy a memória mennyisége lehet a probléma. Alapbeállítás mellett stabil 4x4GB-vel is, a ramokat teszteltem másik gépben. Kisebb moduljaim most nincsenek.
-
mikk2000
őstag
válasz
Söptöröttö #16447 üzenetére
Giga lapoknál nagyon körülményes egyáltalán az usb-s boot is, legalábbis az enyémnél...
-
mikk2000
őstag
válasz
renegat1 #16444 üzenetére
Mikrokód beírása elvileg nem kellene hogy galibát okozzon, tehát ha neked problémád van, akkor a mikrokód beillesztés nem volt tökéletes. Egyébként az én gigabyte alaplapomhoz sem úgy kellett a mikrokódot megcsinálni ahogy le volt írva... és mivel neked is gigabyte... próbálkozni kell
Nekem is kiír mindig is olyat hogy "This version supports only Hard Disk and CDROM drives", de ez nálam eddig is normális volt SATA módban (az új proci előtt is), és működött minden.
-
renegat1
tag
Sziasztok!
Múltkor írtam, hogy egy Gigabyte EP45-UD3 lapba került egy E5450. Előtte BIOS frissítés F10b, később F10c. F10b-vel nem tudtam telepíteni usb-ről. F10c-nél elindult a telepítés, illetve az F9-be beleírtam a mikrokódokat, de az első újraindulás után ezt írja ki:
Serial ATA AHCI Bios, Version iSRC 1.20E
Copyright (c) 2003-2008 Intel Corporation
** This version supports only Hard Disk and CDROM drives**
Please wait. This will take few seconds.
Controller Bus#0 Device#1F, Function#2: 06 ports, 01 DevicesInnen nem megy tovább, csak akkor, ha megszakítom a telepítést és átállítom IDE módra. Ha felment a windows és utána állítom át SATA-ra, akkor is ugyanez van. Valakinek ötlete? Ismerős Asus lapjánál nem volt ilyen gondom.
-
jokeph
nagyúr
Üdv Mindenkinek !
Lehet lényegi különbség az X3360 Xeon C1 (SLAWZ)
E0 (SLB8X) steppingek között ?
Végre sikerült vennem 3 db-ot, elvben mindegyik E0-ás.
A meglévő az C1-es, X38-as lapban (P5E3 Deluxe) stabil vége 3,74 GHZ - ezt azért nem érzem rossznak, illetve tudom hogy az X38 nem "kedveli" a quad CPU OC-t. -
renegat1
tag
válasz
ElektrikusDE #16438 üzenetére
Szia!
USB Legacy mode: Enabled
Az az érdekes, hogy F10b BIOS-nál csak USB controller van, míg F9-nél USB 2 controller is. -
renegat1
tag
válasz
Söptöröttö #16436 üzenetére
Szia!
Egyik usb port sem működik. Viszont, ha visszateszem az F9-es BIOS-t és a régi processzort, akkor mindegyik usb port jó. F10b moddolttal sem a régi sem a xeon processzorral nincs usb, csak a windows alatt. -
lamiki
senior tag
válasz
renegat1 #16433 üzenetére
Honnan töltötted le a moddolt biost? Próbáld meg másik biossal. Itt is itt is van, és itt is xeon mikrokódot tartalmazó bios, mindegyik F10 béta, ha ezzekkel sem menne az USB akkor az F9 bioshoz te is hozzá adhatod a szükséges mikrokódot, az összefoglalóban megleled, hogy hogyan, vagy szerintem itt is segítenek neked.
-
renegat1
tag
Sziasztok!
Adott egy Gigabyte EP45-UD3 alaplap, amibe BIOS frissítés után egy Xeon E5450 került. Működik rendesen, viszont van egy zavaró tényező. Újra telepíteném a windows-t, viszont egyetlen egy usb port sem működik. Windows alatt működik az összes. Visszatéve a régi processzort és az előző bios-t (F9), működnek. A moddolt bios-sal viszont sem a régi processzorral, sem a xeon-nal nincs usb port. Találkozott már valaki ilyen hibával? -
headhunter
addikt
válasz
mikk2000 #16429 üzenetére
"...Neked a download test alatt mennyin pörög a cpu azzal az elvileg nagyon hardveres lan kártyával?..."
9-10%
Kártya: [link]
Konfig: [link]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bármikor mérek a leggyorsabb szervereken (nappal, éjjel, hajnalban) akkor sem megy 1400Mbps felé a letöltés, ezért gondolok a hardver korlátra.Légkábel, oszlopról hozzám és a szemközti ingatlanra lett bekötve az optika.
Egyszerre terheljük a hálózatot akkor még "érthető", hogy nincs meg a 2Gbit.
-
cof
veterán
válasz
headhunter #16427 üzenetére
Sata sebessége mindegy, mert a memóriába tölt sebességtesztnél. Bár amíg nem nézed meg egy modern géppel mit tud, addig nem fog kiderülni, hogy gép korlát vagy csak ennyit bír ott a hálózat.
-
Alpi.
addikt
válasz
Sata 2 elméleti sávszél 3 Gb/s. Viszont a 775 az fsb-s felépítés miatt sajnos nem mindig tudja ezeket a gyakorlatban is áthúzni. Próbáld ki 400 fsb-n. Változik-e a mért sebességed. Lehet, hogy simán eléred a konfig határát. Nem olyan könnyű ekkora sávszéleket áthúzni.
Tudom, régebbi cucc, de [nézd meg egy S939-es gép] mennyire "megszenved" a 100 Mb/s -el is. Közel 90% a cpu load. -
mikk2000
őstag
válasz
Ahogy elhangzott az előbb, ezek nagyon elméleti maximumok, hozzád közel eső szervereknél mérhetsz nagy, nem életszerű sebességet. Ráadásul a valós felhasználások sosem ilyen speedtestek lesznek, hanem tényleges ide-oda kommunikációk, titkosítások stb, amik a cpu-t enni fogják rendesen.
Nekem 5450-el a speedtest alatt 500Mbit/s-et mért az alaplapi lannal, és ehhez a cpu-nak 80-90%-on kellett pörögnie. Neked a download test alatt mennyin pörög a cpu azzal az elvileg nagyon hardveres lan kártyával?
-
fatpingvin
addikt
válasz
hát, ezesetben azt tudom mondani hogy nem célszerű meglepődni azon hogy az internet többi része felé nem feltétlenül gigabit+ a tempó
-
headhunter
addikt
válasz
fatpingvin #16426 üzenetére
"Bővebben:" Feltöltési sebesség rendben a letöltési sebességnél 1900-2000Mbps között lenne a max. [link] , [link] ,
Linux és Windows 10 alatt is kettő szervernél mérek 1350-1400Mbps között, többinél csak kevesebbet. (948/945Mbps)
ZNET Telekom Zrt. - Debrecen (id= 28979)
Hostingbazis Bt - Budapest (id = 26895)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alaplapra azért gondoltam, mert a SATA 2 miatt az SSD 200/191MByte/s a Read/Write.2000Mbps--nél, 250MByte/s lenne a letöltési sebesség.
-
fatpingvin
addikt
válasz
headhunter #16424 üzenetére
nehéz értelmezni a kérdést. milyen szempontból keresed a leggyengébb láncszemet?
ha hálózat sebességére vagy kíváncsi, gyakorlatilag vakon megmondom neked hogy a szolgáltatódtól kapott uplink a legszűkebb keresztmetszet. gigabitet telíteni ettől sokkal gyengébb vassal is lehet, amid neked van azzal szerintem némi küzdés árán 10G-t is lehetne kapcsolni. -
Speed®
titán
válasz
headhunter #16424 üzenetére
0. Telekom..? Másik eszközzel mérve megvan a sávszélesség?
-
headhunter
addikt
Asus P5QL Pro + Intel Xeon E5440 + DIEWU TXA092 PCIE Card 2.5Gbps Gigabit hármasból, melyik a "leggyengébb" láncszem?
Telekom 2/1Gbit/s-nél ennyi a max. : [link]
1. Asus P5QL Pro (SATA 2?)
.
. -
válasz
csabika0001 #16420 üzenetére
Nem biztos, mikrokód nélkül lehet csak zúg a venti de nem indul el. x58-as lapaoknál még akkor is előfordul, ha a mikrokód benn van, de a revíziója régebbi.
-
csabika0001
senior tag
válasz
Kalacskepu #16421 üzenetére
Közben szórakoztam kicsit, sajnos az egyik ramslot nem jó. Ha rakok bele ramot bármilyet akkor nem postol.
Ez lehet a proci miatt? Ejj de kár ezért a slotért.
-
Szia!
Elvileg nem modosított bios-val postolnia kéne, max nem bootol a windows (legalábbis nálam mindig így volt). Rakj a lapba egy nem Xeon procit, szedd le a moddolt bios pl innen, "rakd fel", és próbáld meg úgy, hogy mit csinál. Ha úgy se jó, akkor nem tudom, a lapnak bőven bírnia kell.
-
csabika0001
senior tag
Sziasztok, ASUS P5Q DELUXE alaplapban. gyári BIOS-al. Xeon 5470 procit szeretnék indítani, de se kép se hang. Ha nem moddolt a bios, akkor attól még indulnia kéne valahogy, vagy ez így esélytelen?
-
válasz
fatpingvin #16416 üzenetére
A poen az hogy eddig minden Agp kártyával ment, azt gondoltam hogy kompatibilítási, címzési, bios gond lesz de nem. 7600gs is ment win10-el is, bár azt másik gépben próbáltam.
Nagy fogyasztású kártya nem ajánlott mert kicsi az agp adapter vrmje és melegszik mint álat.Egyébként végleges helye s3647-es lapban lesz xeon gold 6138ES mellett. Az még támogatja a win7-et. Sajnos win10 alatt nem megy a mutatvány...még. Azaz a voodooval nem, de ha van drivere az adott kártyának win10re az megy.
-
jokeph
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #16415 üzenetére
Radeon X1950GT / HD 3850 és 3870 / HD4650 és 4670/, nVidia 7600 is működne benne ? -
válasz
Valamelyik nap pont láttam, elég szép kis tákolmány
-
fatpingvin
addikt
válasz
ezzel szerintem egy életre szóló bragging rightot szereztél magadnak, nem hiszem hogy sokan megcsinálták volna hogy sokmagos dual Xeon deszkában AGP kártya
-
válasz
Kalacskepu #16413 üzenetére
Én meg még most is használok Agp-t
.
[link] -
-
válasz
fatpingvin #16411 üzenetére
Nekem is volta ASrock AGP-s lapom, végül már csk arra használta, hogy G4-es Mac-be PC-s AGP-s kártyát fasheljek
-
fatpingvin
addikt
most látom csak hogy van egy ilyen topik is
nem kellett volna szétkapnom azt az Asrock 4CoreDual-SATA2 konfigomat és tudnék miről írni... mókás volt egy négymagos Xeon (X3323) és 4 GB DDR2 RAM mellett használni egy AGP-s videokártyát (Matrox G550).
kicsit bánom hogy szétszedtem de kellett a proci egy másik hasonló buildbe. -
-
-
lenoma
aktív tag
válasz
kenand #16407 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos az SLAT hiánya miatt cserére kényszerülök.
Le szeretném cserélni a
Gigabyte GA-EP43T-USB3 + Intel Xeon L5430 + Noctua NH-U9B
max 30e ráfizetéssel.
Mit ajánlanátok?
Elvárásaim:
Kezeleje a 16GB Samsung DDR3 1333Mhz CL6 /4x4GB/ ramot
USB 3.0 + SATA3
CPU min. 4 valós mag és max 45W TDP
I5-4590T-t néztem ki. -
válasz
quailstorm #16406 üzenetére
Win 8.1 sem volt jó - mindig hibaüzenetet küldött a Luminar 3.0 - hivatalosan az volt rajta eredetileg, ezért frissítettem Win 10-re (szerencsére még mindig működik az upgrade)
-
quailstorm
félisten
válasz
kenand #16405 üzenetére
3317u már Gen7, ilyen van az én ultrabookomban is. Ez hivatalosan Win10 támogatott és a mai napig kap frissítést is, tehát közel sem az a helyzet, mint GMA ügyében.
Hogy ott milyen a Win7 driver, nem tudom, én már előtelepített Win8-cal kaptam a gépet, de gondolom ott is mennie kéne.
2020.10.23. legacy frissítés
Most ehhez képest a GMA3 az 11 éve kapott drivert utoljára, a GMA4 meg mondjuk 8-9 éve. -
válasz
quailstorm #16404 üzenetére
Zenbook UX 32a-ban integrált Intel grafika van és a Luminar 3.0 OpenGl hiba miatt nem ment addig amíg nem telepítettem a Win 10-et...
Bocs ez már nem GMA...Intel HD graphics...ugyan úgy alig használható valamire is... -
válasz
quailstorm #16402 üzenetére
Kicsit újabb Intel GMA (3000-es). esetén meg csak a Win 10 jó...
-
quailstorm
félisten
Pedig Quake III még Intel Extreme 2-n is ment anno...
Nincs GMA3100-am, így nem tudok tesztelni. Win10-en tudok csak OpenGL problémákról régi Intel esetén.
-
cof
veterán
válasz
quailstorm #16400 üzenetére
Köszi, ez volt fenn igen az Intel hivatalos legutolsó. Most kipróbáltam a Chell félét is, DDU-ztam előtte, sajna ugyanaz. Valami 3D van mert a GTA SA megy, de a Quake 3 pl. már nem, csak szürke kép ha elindítom. No mindegy, majd kénytelen leszek beledobni valami kártyát akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged