Új hozzászólás Aktív témák
-
AAAgold
senior tag
Ez már nem is laptop, hanem egy összecsukható AIO gép
-
Fücsök007
őstag
Anno meg az Alienware mALX notira is azt mondták értelmetlenül nagy, közbe azt még hordozni is lehet.
-
Fücsök007
őstag
Akkor már inkább GTX 1070M SLI rendszer illene a gépbe. Biztos az elsők között kaptak Asus-nál a Pascal kártyákból/GPUk-ból, és GDDR5 8GHz-es memóriákat fognak kapni a kártyák. Ezek tuningolva kb. 150W-ból mennek így, ez nem lenne irreális szerintem. GDDR5X kizárható, de később akár jöhet is egy újabb revízióként.
-
Hieronymus
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #38 üzenetére
Egyedi, 24 - 42" méretű notebook gyártásához beszállítópartnereket keresek.
Bérelhető kobzosok jelentkezését is várom. (A középkorban fegyverhordozók voltak, ma notebook cipelők.) -
Dr. Akula
félisten
Rezsó.
-
TESCO-Zsömle
titán
Halkan jegyezném meg a méretre való tekintettel, hogy az utolsó képen egy teljes numerikus pad látható. Notebook-oknál az sem hétköznapi jelenség.
(#33) tixem: [link]
-
Akula
őstag
Biztos van egy célközönsége. Azzal a pici ventivel vajon milyen hűtést lehet biztosítani normális zaj mellett? A noteszgép az maga a hordozhatóság. Aki meg lanpartire ilyennel jár, az más gaztettekre is képes
Vérpistikék ilyet kérnek a jó bizonyítványért?
A közeli képek viszont jól mutatják, hogy az összeszerelés és anyagminőség nagyon ott van! -
seniman
veterán
Legközelebb mi jön?Asztallap méretre összecsukható 42"-os gamer "notebook"?
-
tixem
addikt
-
Nem látom sok értelmét ennek a laposnak, de ingyen azért elfogadnám. Kíváncsi leszek az akkujára és a natív felbontására, ha megvalósul.
-
imibogyo
veterán
Anno egy 20-as ACER laptopot nyúztam és nagyon szerettem. És volt nálam egy ideig egy szintén 20-as HDX Dragon is. Ha komolyan kijönnek egy 24-es döggel, ha más nem akkor már csak poénból is megveszem műhelygépnek...
-
kenwood
veterán
Acelbol kellene majd csinalni,mert mondjuk egy 24-es Led monitor lab nelkul nem az a tipus,amit ledobsz magad melle taskaban,amig kikotod a cipofuzod
-
-
he7edik.
addikt
Végre egy valóban gamer noti. Ehhez legalább nem kell külön értelmes méretű montort meg billentyűzetet venni.
-
Lacok
őstag
A címet olvasva először azt hittem, hogy elírás a 24" méret
Egy ekkora méretű notebooknak nem sok értelmét látom de lehet, hogy a piac majd rám cáfol. -
HoaryFox
őstag
Ez is ilyen millió forintos "kihaminem", hát nem is tudom, hogy notebook-nak hívjuk-e már, de, hogy brutális lesz, abban szerintem biztosak lehetünk.
-
Z10N
veterán
24" "notebook"
-
Apollo_21
addikt
Ha hasonlóan "élhető" megoldás lett mint a nemrég bemutatott csodavízhűtős hátizsákos gx700 amiről a tesztből kiderült h nembírja el a cuccokat..akkor ezis mehet a felejthető dolgok táborába.
-
SkyS1gn
félisten
Bírom amikor a grafikont úgy állítják be hogy alig van eltérés a kettő között de a skála miatt többszörösnek tűnik
-
Kasya
nagyúr
válasz
noPublicFG #2 üzenetére
Alienware taskak pont erre lettek kitalalva. Jo az a ROG-nak is szvsz. Nekem meg 3 napi cucc es jegyzeteim is befertek melle.
Mas:
Engem nagyon erdekelne egy ekkora masina. Bar ide mar kocsi mindenkepp kell, mert a hatan senki sem akarja majd cipelni. Az mar a 17"-csel sem volt mindig kenyelmes. A mobilitas szvsz nem nagyon lesz kepben.
Ugyanakkor elmeny lehet ilyet hasznalni (foleg kavezoban - lol) es az aksija is birhat talan 4-5 orat (nem a W3 alatt). Es a hutest is szuperul kivitelezhetik.Jojjon csak! Az arat ne nezzuk es azt sem, hogy ki veszi meg, de a piacon lesz par vevoje az biztos.
-
csatahajós
senior tag
Nem semmi, még ha csak koncepció is marad érdekességnek jó lesz. Ha jól rémlik anno a HP is próbálkozott hasonlóval 20"-on egy 9-10 évvel ezelőtt : Pavilion HDX
Mellesleg a 24"-osm éret segíthet sokat a hűtésen (értsd sokkal kisebb venti fordulatszámmal és nagyobb bordákkal operálhatnak)
-
törölt tag
válasz
noPublicFG #2 üzenetére
Ha nem fillérbaszó járattal utazol, akkor nincs ilyen gond.
-
Fücsök007
őstag
válasz
matteo_szg #8 üzenetére
Úgy van. De ha 24 hüvelykes lesz, akkor léghűtéssel is megoldható lenne minden.
-
válasz
matteo_szg #8 üzenetére
Sweet Jesus.
-
Egy kérdés: gurulós bőrönd ehhez is jár majd, mint a vízhűtéses modellhez?
-
dementor
senior tag
Atya világ, ez 1 szörnyeteg
-
atike
nagyúr
Új terekre tör be az e-penis...
Ez kb arról szól, hogy meg tudjuk építeni, így megépítjük. Értelme kb semmi.
-
whited
addikt
válasz
noPublicFG #2 üzenetére
Tedd a táskát a bőröndbe
-
Egy 17"-os ROG-hoz, alig találtam olyan laptoptáskát, amit felengednek a repülőre. (kézipoggyász) Mi lenne akkor egy 24"-sal? OMG?
-
Amióta kihaltak a lanpartyk, erősen kétséges az értelme egy ilyen szörnetegnek, de biztos lesz, aki megveszi.
Mondjuk én is megvenném, ha utána még maradna pár millárd a számlámon, azalatt semmiképp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 10 éves ROG észbontó dologgal készül a jövő héten kezdődő Computex kiállításra.
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Hibátlan,garanciás ASUS TUF gamer laptop Full HD 144Hz/Core i5 11400H/RTX 3050/16GB DDR4/512GB SSD
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest