- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAAgold
senior tag
Ez már nem is laptop, hanem egy összecsukható AIO gép
"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."
-
Fücsök007
őstag
Anno meg az Alienware mALX notira is azt mondták értelmetlenül nagy, közbe azt még hordozni is lehet.
-
Fücsök007
őstag
Akkor már inkább GTX 1070M SLI rendszer illene a gépbe. Biztos az elsők között kaptak Asus-nál a Pascal kártyákból/GPUk-ból, és GDDR5 8GHz-es memóriákat fognak kapni a kártyák. Ezek tuningolva kb. 150W-ból mennek így, ez nem lenne irreális szerintem. GDDR5X kizárható, de később akár jöhet is egy újabb revízióként.
[ Szerkesztve ]
-
válasz TESCO-Zsömle #38 üzenetére
Egyedi, 24 - 42" méretű notebook gyártásához beszállítópartnereket keresek.
Bérelhető kobzosok jelentkezését is várom. (A középkorban fegyverhordozók voltak, ma notebook cipelők.)Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Dr. Akula
félisten
Rezsó.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Halkan jegyezném meg a méretre való tekintettel, hogy az utolsó képen egy teljes numerikus pad látható. Notebook-oknál az sem hétköznapi jelenség.
(#33) tixem: [link]
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Akula
őstag
Biztos van egy célközönsége. Azzal a pici ventivel vajon milyen hűtést lehet biztosítani normális zaj mellett? A noteszgép az maga a hordozhatóság. Aki meg lanpartire ilyennel jár, az más gaztettekre is képes Vérpistikék ilyet kérnek a jó bizonyítványért?
A közeli képek viszont jól mutatják, hogy az összeszerelés és anyagminőség nagyon ott van!"Akula Sub, ready for the deep!"
-
seniman
veterán
Legközelebb mi jön?Asztallap méretre összecsukható 42"-os gamer "notebook"?
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
tixem
addikt
-
Fred23
nagyúr
Nem látom sok értelmét ennek a laposnak, de ingyen azért elfogadnám. Kíváncsi leszek az akkujára és a natív felbontására, ha megvalósul.
-
imibogyo
veterán
Anno egy 20-as ACER laptopot nyúztam és nagyon szerettem. És volt nálam egy ideig egy szintén 20-as HDX Dragon is. Ha komolyan kijönnek egy 24-es döggel, ha más nem akkor már csak poénból is megveszem műhelygépnek...
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Acelbol kellene majd csinalni,mert mondjuk egy 24-es Led monitor lab nelkul nem az a tipus,amit ledobsz magad melle taskaban,amig kikotod a cipofuzod
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Muerte
addikt
-
he7edik.
addikt
Végre egy valóban gamer noti. Ehhez legalább nem kell külön értelmes méretű montort meg billentyűzetet venni.
Égő szöveg a flém vázon
-
Lacok
őstag
A címet olvasva először azt hittem, hogy elírás a 24" méret
Egy ekkora méretű notebooknak nem sok értelmét látom de lehet, hogy a piac majd rám cáfol."Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
HoaryFox
őstag
Ez is ilyen millió forintos "kihaminem", hát nem is tudom, hogy notebook-nak hívjuk-e már, de, hogy brutális lesz, abban szerintem biztosak lehetünk.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Z10N
veterán
24" "notebook"
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Apollo_21
addikt
Ha hasonlóan "élhető" megoldás lett mint a nemrég bemutatott csodavízhűtős hátizsákos gx700 amiről a tesztből kiderült h nembírja el a cuccokat..akkor ezis mehet a felejthető dolgok táborába.
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
SkyS1gn
félisten
Bírom amikor a grafikont úgy állítják be hogy alig van eltérés a kettő között de a skála miatt többszörösnek tűnik
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Kasya
nagyúr
válasz noPublicFG #2 üzenetére
Alienware taskak pont erre lettek kitalalva. Jo az a ROG-nak is szvsz. Nekem meg 3 napi cucc es jegyzeteim is befertek melle.
Mas:
Engem nagyon erdekelne egy ekkora masina. Bar ide mar kocsi mindenkepp kell, mert a hatan senki sem akarja majd cipelni. Az mar a 17"-csel sem volt mindig kenyelmes. A mobilitas szvsz nem nagyon lesz kepben.
Ugyanakkor elmeny lehet ilyet hasznalni (foleg kavezoban - lol) es az aksija is birhat talan 4-5 orat (nem a W3 alatt). Es a hutest is szuperul kivitelezhetik.Jojjon csak! Az arat ne nezzuk es azt sem, hogy ki veszi meg, de a piacon lesz par vevoje az biztos.
-
csatahajós
senior tag
Nem semmi, még ha csak koncepció is marad érdekességnek jó lesz. Ha jól rémlik anno a HP is próbálkozott hasonlóval 20"-on egy 9-10 évvel ezelőtt : Pavilion HDX
Mellesleg a 24"-osm éret segíthet sokat a hűtésen (értsd sokkal kisebb venti fordulatszámmal és nagyobb bordákkal operálhatnak)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha nem fillérbaszó járattal utazol, akkor nincs ilyen gond.
-
Fücsök007
őstag
válasz matteo_szg #8 üzenetére
Úgy van. De ha 24 hüvelykes lesz, akkor léghűtéssel is megoldható lenne minden.
-
félisten
válasz matteo_szg #8 üzenetére
Sweet Jesus.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Egy kérdés: gurulós bőrönd ehhez is jár majd, mint a vízhűtéses modellhez?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
dementor
aktív tag
Atya világ, ez 1 szörnyeteg
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
atike
nagyúr
Új terekre tör be az e-penis...
Ez kb arról szól, hogy meg tudjuk építeni, így megépítjük. Értelme kb semmi.
-
whited
addikt
Tedd a táskát a bőröndbe
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
senior tag
Egy 17"-os ROG-hoz, alig találtam olyan laptoptáskát, amit felengednek a repülőre. (kézipoggyász) Mi lenne akkor egy 24"-sal? OMG?
plus ça change, plus c'est la même chose
-
nagyúr
Amióta kihaltak a lanpartyk, erősen kétséges az értelme egy ilyen szörnetegnek, de biztos lesz, aki megveszi.
Mondjuk én is megvenném, ha utána még maradna pár millárd a számlámon, azalatt semmiképp
Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!