24 hüvelykes, izmos VGA-val szerelt gamer notebookkal alázna az ASUS?

A 10 éves ROG észbontó dologgal készül a jövő héten kezdődő Computex kiállításra.

Idén 10 éves az ASUS játékos divíziója, a Republic of Gamers, vagy ahogy sokan ismerik, a ROG. Ennek megfelelően a vállalat az előzetes információink szerint (ahogy azt tegnap este a Facebook oldalunkon közzétettük) hatalmas ünnepléssel és termékdömpinggel készül a számukra hazai pályán, Tajvanon megrendezésre kerülő Computex 2016 kiállításra. Hogy pontosan mik lesznek az újdonságok, mit terveznek a titkos laborban, azokat konkrétan nem árulták el, de a ROG blogon elkezdték megszellőztetni az ezzel kapcsolatos információkat.


[+]

Elsőként egy új G-szériás gamer notebookról közöltek egy sejtelmes fotót, és némi információt is csepegtettek mellé. Az már biztos, hogy egy olyan játékos notebookot láthatunk majd, amelyik bátran kiállhat a gamer asztali PC-k ellen, legalábbis a közzétett képernyőmentés alapján a 3DMark 11-ben elért eredménye tuning nélkül is jobb, mint amit a Titan X-szel mértek.


[+]

Valószínűsíthető, hogy a háttérben a Pascal GPU mobil verziója áll, vagy egy dupla GPU-s (akár Pascal, akár GTX 980, bár ez utóbbi nem lenne újdonság) elrendezés, de erről, akárcsak a specifikáció többi eleméről a vállalat mélyen hallgat. Elmondásuk szerint egyelőre csak egy koncepcióról van szó, amin még dolgoznak, de az már most látszik a fejlesztők szerint, hogy tuninggal még többre lesz képes.


[+]

Ami még érdekesebbnek ígérkezik, a notebook várható mérete, noha konkrét számok nem hangoznak el. Ugyanakkor a cikk alján a kulcsszavak között szerepel a 24" laptop szó, így több mint valószínű, hogy egy akkora masinát fogunk látni, amit eddig még soha – hacsak nem elírásról van szó. Minden bizonnyal erre a titokra 31-én derül majd fény.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés