Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
VateRicsi #215 üzenetére
Én a 2011-es Samsung PDP-mhez tudom hasonlítani. Kb. olyan, hogy S-PVA -> H-IPS -> PDP, nagyjából hasonló mértékű ugrásokkal.
De én még S-PVA-val is jól elvoltam egy darabig (azon láttam azért rendesen a lassú szüre váltásokat, de tűrhető volt), a H-IPS-en már alig lehet észrevenni (inkább csak ha figyelsz rá), és a PDP mozgásmegjelenítése is messze áll azért a tökéletestől (itt is van egy minimális foszforlag, és néha kiszemcsésedik a ditherzaj mozgóképen, ami legalább olyan rossz tud néha lenni, mint az LCD utánhúzása, de összességében persze azért jobb a PDP mozgóképhez...)Kicsit bánom is hogy nem tartottam meg az U2410-est is erre-arra.
-
janos666
nagyúr
válasz
VateRicsi #213 üzenetére
Az a 0.001ms TV gondolom egy plazma vagy CRT. A TV-knek (ha digitális, nem régi analóg CRT) általában magasabb az input lagja, mint az U2711-nek, mert több valós idejű képmanipuláló ketyeg bennük. A TV-den a 0.001ms a vezérlőjel kiküldése és a foszfor kisülése közt mért érték, az egérkattintás, és a monitoron megjelenés közti idő más, és progresszív kijelzőknél mindig lesz egy képkockányi késés (~16.66ms). És mellesleg az adott technológia válogatja, de a foszfor felvillanása és kialvása közti "foszforlag" néha még zavaróbb is lehet, mint ezeknek a H-IPS-eknek az utanhúzása.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Eladó Dell Ultrasharp U2518D monitor (1)
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LH55QMBTBGCXEN) 140CM Q-LED 4K PROFESSIONEAL ÉRTINTŐS INTERAKTIV MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG 27" Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360Hz 0.03ms Gaming Monitor - MediaMarkt garancia 2027.11.25.
- Eladó Dell Ultrasharp U2518D monitor (2)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő