- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
suraki
tag
Szerinted mi a legjelentősebb különbség egy TN és egy IPS kijelző között?
Úgy is kérdezhetem, hogy miért éri meg egy felhasználónak kb kétszer annyit kipengetnie egy azonos méretű IPS-ért? Akár el is vonatkoztathatnk a felhasználási területtől és kishazánk árérzékeny vásárlási szokásaitól. Mi az a sarokpont ami köré te ezt a tesztet felépítenéd?
Szerintem a színhűség. Aki pedig képes ezért akár többszörös árat is fizetni, az talán használni is akarja ezt a pluszt, vagyis kalibrálja a monitort. Ennek hiányában fenntartom az irracionális kategóriába sorolásukat.
Ha pedig valóban ez a legjellemzőbb előnye az IPS-nek, akkor ebben az esetben messze az egyik legdominánsabb mérőszámnak kellene, hogy legyen egy ilyen tesztben. Ehhez képest pont ezen a területen értékelhetetlen az írás.Lehet, hogy keményebben fogalmaztam a szükségesnél.
De egy olyan weboldal aki teszteléssel foglalkozik és így a legnagyobb tőkéje a hitelessége, nem engedhet meg ilyen slendriánságot. Leadási határidők ide vagy oda.
Ráadásul éppen ebben a kategóriában keresgélek és így roppantul bosszantott a számomra szükséges információk hiánya...így talán érthetőbb miért pipultam be.
Remélem azért nincs harag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest