Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• suraki

tag

válasz dezz #140 üzenetére

Szerinted mi a legjelentősebb különbség egy TN és egy IPS kijelző között?
    Úgy is kérdezhetem, hogy miért éri meg egy felhasználónak kb kétszer annyit kipengetnie egy azonos méretű IPS-ért? Akár el is vonatkoztathatnk a felhasználási területtől és kishazánk árérzékeny vásárlási szokásaitól. Mi az a sarokpont ami köré te ezt a tesztet felépítenéd?
    Szerintem a színhűség. Aki pedig képes ezért akár többszörös árat is fizetni, az talán használni is akarja ezt a pluszt, vagyis kalibrálja a monitort. Ennek hiányában fenntartom az irracionális kategóriába sorolásukat. :)
    Ha pedig valóban ez a legjellemzőbb előnye az IPS-nek, akkor ebben az esetben messze az egyik legdominánsabb mérőszámnak kellene, hogy legyen egy ilyen tesztben. Ehhez képest pont ezen a területen értékelhetetlen az írás.

Lehet, hogy keményebben fogalmaztam a szükségesnél.
    De egy olyan weboldal aki teszteléssel foglalkozik és így a legnagyobb tőkéje a hitelessége, nem engedhet meg ilyen slendriánságot. Leadási határidők ide vagy oda.
    Ráadásul éppen ebben a kategóriában keresgélek és így roppantul bosszantott a számomra szükséges információk hiánya...így talán érthetőbb miért pipultam be. ;]
    Remélem azért nincs harag.

Új hozzászólás Aktív témák