Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
U2410-en nem lehet kikapcsolni a szervízmenüből se (szerintem a DCR Test rémlik neked). Hacsak nem ezt állítja a Panel SSC és Amplitude (valami 63 és 4, vagy hasonló értékek [azt tudom, hogy mind a három U2410-en ugyan az volt beállítva, amik nálam jártak], de több monitor szervízmenüjében is láttam már hasonlókat, és még nem sikerült kinyomozni, hogy pontosan mit is csinálnak ezek).
Most nem vagyok otthon, hogy kipróbáljam, de nem vettem még észre ilyet Ph-n. Engem a hardforum.com topic listájának görgetése szokott zavarni (Standard módban még látványosabb).
De egyébként a böngészők sem tökéletesek, volt erről valami demó videó a Direct2D és DirectWrite kapcsán, hogy miként esik szét a kép görgetés közben software-es rendereléssel, és milyen szép hardware-el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- KOORUI 27E6QC 27" QHD 165Hz ívelt gamer monitor hibával
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) WQHD 240HZ GAMER Q-LED MONITOR ! AKCIÓ
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest