Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

válasz Cifu #10 üzenetére

Az űrsiklónál is volt egy olyan megoldás ahol egy valami rosszul sikerült kilövéskor kiugrottak volna még a légkörbe , én erre az eshetőségre gondoltam, mert azért ha már 20km magasan járnak és ott kell kiugrani az már elég barátságtalan környék.

Meg én úgy gondoltam ha már fejlesztenek akkor megpróbálják úgy csinálni, hogy a legtöbb elem felhasználható legyen mindenhova pont a súly miatt, tehát elég lenne egy szett ruha mindenhova ha elég könnyű és vékonyra sikerülne kivitelezni.

Mert így is kell még egy ruha amivel az űrsétát megoldják és akkor még nem beszéltünk olyanról, hogy ha leszállnak egy bolygón ott dolgozni benne.

• repvez

addikt

nekem az a furcsak, hogy oké, hogy nem űrsétához fejlesztve, de akkor is ha kihermetizűálódik a kabin nagy magasságban vagy csak el kell hagyni a kabint még mielött kiérne az ürbe ahhoz is elég karcsű ez a ruha, márha jól láttam ott a felkaron azt a hálós rész, hogy az mintha szabadon lenne vagy az hogy van szigetelve?
    MEg a zippzár se arról hires, hogy légmentesen zárna, vagy hogy nem szokott elakadni félre menni .
    Karbonra kicserélve azt a gyürüt máris erösebb és könnyebb lett volna .

Akkor talán megoldható lenne, hogy a fejjel együtt forduljon a sisak rész csökkentve ezzel a csőlátást és a bezártságérzetet.

Új hozzászólás Aktív témák