- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
Ja még egy kérdés: gondolom ez a monitor játékra is tökéletesen alkalmas...? Én egy olyan, minimum 22" átmérőjű monitort keresek, aminek az ára nem éri el a 150e Ft-s lélektani határt, de mentes azoktól a - számomra elviselhetetlenül zavaró - tipikus TFT jelenségektől, mint a nem teljesen fekete feketék (legalább olyan legyen, mint egy jó CRT-nél), a nem homogén kép, a korlátolt betekintési szög (kicsit felülről nézem, az alja már torzul), az utánhúzás, és a legdurvább, amit eddig TFT-nél tapasztaltam: a sávosodás. (Utóbbi egy 22"-os TN+FILM paneles Samsung-nál olyan mértékű volt, hogy míg egy átlagos képcsöves monitoron a divx-es film kiválóan élvezhető volt, addig a TN paneles monitoron egyszerűen nézhetetlenül ocsmány, akárhogy állogattuk.)
Én alapvetően kényes vagyok a képminőségre. Egyébként sokat nézek filmeket, de egyre gyakrabban dolgozok képekkel, és játszani is szeretek. Emellett meg általános használat: web-böngészés, programozás, videoszerkesztés stb. Na ehhez kéne nekem egy jó monitor (ami 5 év múlva is monitor lesz)!
(Egy barátomnak Samsung 225BW-t vettünk /TN paneles/ pár hónapja, ő tökéletesen elégedett vele, engem viszont egyből elkezdett zavarni néhány dolog: alul csúnyán bevilágít, filmnézésre a sávosodás miatt szinte alkalmatlan, s egy ekkora monitornál a korlátozott betekintési szög is durván zavaró.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HMD Skyline - jó szerelés
- Bluetooth hangszórók
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DIGI internet
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung odyssey G3 27"
- SAMSUNG LU32R591CWRXEN 32 " 4K GAMER MONITOR! AKCIÓ!
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, 1ms, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K 144hz GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest