- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
Petike1007: Jól van, most azért ez nem olyan nagy építkezés. (:
Pusztán abból indultam ki, hogy én már nem akarok új gépet venni, szóval addig jó, ha kihúzza a cuccos, aztán, akkor valószínűleg eladom majd, mert addigra (egyéb dolgok miatt) nem lesz időm gépezni, meg nem is akarok majd. Persze, ha nem tudom eladni, azt is túlélem majd.
Magam tényleg nem akarok olyan memóriákat venni, viszont van aki akar. S az bizony drága pénzért veszi meg!
Egyébként, haverral utána néztünk ennek, hogy mindig cserélgetjük a cuccokat, s bizony a mi esetünkben, a mi példáinkban, meg stb.-ben nagyon bukás volt azon, ha mindig cserélgettük, mint ha csak 4 évente vennénk újat. Jó, ez a mi esetünkben volt így, nyilván lehet máshogy is csinálni.
Depression: Azért nem feltétlenül. Nyilván nem adnának ki örök élet garanciával dolgokat, ha jövőre nem gyártanák.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Windows 11
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest