- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
Oké, kicsit figyelmetlen voltam olvasás közben, de akkor sem tudnék egy olyan játékra várni egy évet (de még egy napot sem), ami tudom hogy már másra megjelent. A PC mellett nem véletlen van már ott jó ideje az XBOX ONE( a többi, régebbi konzolokat most nem sorolom fel), rövidesen a PS4 meg a SWITCH is ott lesz a polcomon, és akkor tényleg teljesen mindegy lesz mire mi jön majd ki. Eddig nem sok értelmét láttam egyiknek sem, de számomra a GOD OF WAR, ZELDA, BEYOND trió megérnek egy misét.
-
boost
addikt
Ha elolvasod a cikket, pont arról írnak, hogy Beyond lesz minden platformra, csak egy évvek később, ahogy a Tomb Raider is. Most nem arról van szó, hogy megveszed-e vagy sem, hanem arról, hogy a többi platformra megjelenés után már fillérekért adják, mert a többség nem vesz új áron "egy éves" játékot. Inkább vár egy kicsit, ha mrá várt egy évet, és 1 hónappal később féláron, mert már annyiért adja a kiadó, mivel nem fogy.
-
Sirandrish
legenda
Én PC-n azért végigtoltam...kegyetlen jó...öö izé..szar volt..ne is bánd hogy nem toltad
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kolopele
nagyúr
-
válasz Sirandrish #22 üzenetére
Nem veszem meg már sehogy, majd úgyis lesz PS+ba!
A Slime draws near! Command?
-
Sirandrish
legenda
Az is egy lehetőség.
Csak azért nem mindegy hogy azért vártál egy évet mert nem volt más lehetőséged, vagy azért vársz még egyet hogy leessen az ára.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
L3zl13
nagyúr
válasz Sirandrish #20 üzenetére
De ha már egy évet vártál rá, akkor kibírsz még egy kicsit, hogy leessen az ára.
Aki hülye, haljon meg!
-
Sirandrish
legenda
Gondolom nem szívesen veszed meg 16-18K-ért, amikor a másik platformra már 7.999 a MM-ben, de ha nincs olyan géped, és mindenképp játszanál akkor muszáj
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
-
boost
addikt
A platformfüggősg miatt jelentős halmaz nem fogja megvenni induláskor, mikor meg már kijön mindn platformra, akkor meg azért hagyják ki az emberek, mert már közel egy éves játék, és a vele eggyütt megjelenő új címeket vásárolják majd, azokat, amit éppen visz a hype.
-
-
boost
addikt
Kár érte, úgy jár majd mint a Rise of the Tomb Raider.
-
Sirandrish
legenda
Pont ezt írtam face-n...előbb jelenleg meg BÁRMIRE, majd aztán a többi kialakul..
-
kolopele
nagyúr
Nem baj, a Zelda miatt úgyis veszek egy Switch - et. A God Of War miatt meg PS4 - et. Ilyen ez
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Ilyen rosszul megy a Nintendo-nak? Mellesleg egy ilyennel meg is ásták a játék sírját. Next!
(#8) Balazs_
Mert a kutyának nem kell a Nintendo, és kénytelen ilyen agresszív üzletpolitikára váltani, vagy mehet is a süllyesztőbe. De kb. mindenhol ez van mögötte, "az enyémet vegyétek és akkor játszhattok vele, amúgy nem, köcs**ök."[ Szerkesztve ]
-
Balazs_
senior tag
Ez az egy éves exkluzivitás nem értem mire jó.
Valaki, aki jobban benne van az iparban megmagyarázná, hogy miért nem elég 3-6 hónap maximum, ha ez már annyira létszükséglet? -
huskydog17
addikt
Ha ez igaz, akkor hatalmas nagy öngólt rúg magának az Ubi (ismét). Ha igaz, akkor szánalmas, hogy továbbra sem tanulnak saját hibáikból.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
félisten
Legalább biztosan nem lesz brutális gépigénye.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
woros
őstag
Még ha veszek is switchet, akkor is megvárom inkább PC-re.
-
-
Már az is csoda lesz, ha egyáltalán bármire megjelenik
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest