Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
Oké, kicsit figyelmetlen voltam olvasás közben, de akkor sem tudnék egy olyan játékra várni egy évet (de még egy napot sem), ami tudom hogy már másra megjelent. A PC mellett nem véletlen van már ott jó ideje az XBOX ONE( a többi, régebbi konzolokat most nem sorolom fel), rövidesen a PS4 meg a SWITCH is ott lesz a polcomon, és akkor tényleg teljesen mindegy lesz mire mi jön majd ki. Eddig nem sok értelmét láttam egyiknek sem, de számomra a GOD OF WAR, ZELDA, BEYOND trió megérnek egy misét.
-
boost
veterán
Ha elolvasod a cikket, pont arról írnak, hogy Beyond lesz minden platformra, csak egy évvek később, ahogy a Tomb Raider is. Most nem arról van szó, hogy megveszed-e vagy sem, hanem arról, hogy a többi platformra megjelenés után már fillérekért adják, mert a többség nem vesz új áron "egy éves" játékot. Inkább vár egy kicsit, ha mrá várt egy évet, és 1 hónappal később féláron, mert már annyiért adja a kiadó, mivel nem fogy.
-
kolopele
nagyúr
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #22 üzenetére
Nem veszem meg már sehogy, majd úgyis lesz PS+ba!
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Sirandrish #20 üzenetére
De ha már egy évet vártál rá, akkor kibírsz még egy kicsit, hogy leessen az ára.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #18 üzenetére
Nincs
De nem ez a lényeg.
-
boost
veterán
A platformfüggősg miatt jelentős halmaz nem fogja megvenni induláskor, mikor meg már kijön mindn platformra, akkor meg azért hagyják ki az emberek, mert már közel egy éves játék, és a vele eggyütt megjelenő új címeket vásárolják majd, azokat, amit éppen visz a hype.
-
boost
veterán
Kár érte, úgy jár majd mint a Rise of the Tomb Raider.
-
kolopele
nagyúr
Nem baj, a Zelda miatt úgyis veszek egy Switch - et. A God Of War miatt meg PS4 - et. Ilyen ez
-
ripla
addikt
Ilyen rosszul megy a Nintendo-nak? Mellesleg egy ilyennel meg is ásták a játék sírját. Next!
(#8) Balazs_
Mert a kutyának nem kell a Nintendo, és kénytelen ilyen agresszív üzletpolitikára váltani, vagy mehet is a süllyesztőbe. De kb. mindenhol ez van mögötte, "az enyémet vegyétek és akkor játszhattok vele, amúgy nem, köcs**ök." -
Balazs_
senior tag
Ez az egy éves exkluzivitás nem értem mire jó.
Valaki, aki jobban benne van az iparban megmagyarázná, hogy miért nem elég 3-6 hónap maximum, ha ez már annyira létszükséglet? -
huskydog17
addikt
Ha ez igaz, akkor hatalmas nagy öngólt rúg magának az Ubi (ismét). Ha igaz, akkor szánalmas, hogy továbbra sem tanulnak saját hibáikból.
-
Legalább biztosan nem lesz brutális gépigénye.
-
woros
őstag
Még ha veszek is switchet, akkor is megvárom inkább PC-re.
-
ldave
félisten
Már az is csoda lesz, ha egyáltalán bármire megjelenik
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest